2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرکدوم ب فامیلتون میاد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
برودکترکارش یه امپوله میزنه دوقلومیشه عزیزم حیف که دیرفهمیدم.

صد در صد نیست ک اثرش. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
دوستم میشه بگی فرق همسان و ناهمسان چیه .

همسان ی تخمکه ک با ۱اسپرم لقاح پیدا میکنه ووقتی بارور میشه طی تقسیمات سلولی به ۲تا جنین با ی کیسه اب ۱جفت و هر دو ی جنس تبدیل میشه ولی تو ناهمسانا ۲تا تخمکه با ۲تا اسپرم متفاوت بارور میشه و ۲تا کیسه اب ۲تا جفت و جنسیتم ممکنه یکی یا متفاوت باشه

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
عزیزم فعالیت تخمدان هارو افزایش میده بجای یه تخمک دوتخمک‌ ازادمیکنه وشما دوقلوباردارمیشین

چ خوب .من عاشق دوقلو هستم.

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

عزیزمچند روز ب موعدت بی بی مثبت شد؟ روز موعدت بتات چند بود ؟ چند هفته ای ک فهمیدی دوقلوان؟ 

من الان دوازده هفتمه ده روز بعد از عقب افتادن پریود بیبی زدم مثبت شد بعد از دادم 200شد شما دو قلو میخوای 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز