2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
منم دوست همش دلم میخاد دوقلو جذب کنم ،از طرفی میترسم از دردسرش ،چون شاغلم هستم 😐

ان شاالله منم هنوز تجربه ش رو ندارم كه بگم سخته يانه نه, منم شاغل بودم بخاطر لك بينيم ديگه نميرم

خدايا ممنونم كه منو لايق مادر شدن دونستي❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من 2 روز به پريودم منفي شد 2 روز بعد از موعدم مثبت شد بتا ندادم هفته 7 فهميدم دوقلو باردارم

خدا برات نگهشون داره 

پس اینم ک میگن تو دوقلویی بتا زود بالا میره الکیه

راستی دوقلوهات همسانن یا ناهمسان؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

دوست داشتی به گزینه آروین ورادوین هم فکر کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم امروز فهمیدم دو قلو باردارم ولی میخوام دو تا دختر باشه انشاالله  به نظر من اروین و اریو به ...

آخي بسلامتي , ممنونم عزيزم, منم اول گفتن دختره ذوق كردم ولي پسر شدن

خدايا ممنونم كه منو لايق مادر شدن دونستي❤
فوقش شغلت وچندوقت میذاری کنار یامرخصی یاپرستار اما می ارزه😘

واقعا ؟البته شغلم رسمی هستم مجبورم برم بعد لژ نه ماه ،اما یه بچه بیشتر نمیخایم ،دلم میخاد دوقلو بشه 😍

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خدا برات نگهشون داره  پس اینم ک میگن تو دوقلویی بتا زود بالا میره الکیه راستی دوقلوهات همسانن ...

دوستم میشه بگی فرق همسان و ناهمسان چیه .

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

واقعا ؟البته شغلم رسمی هستم مجبورم برم بعد لژ نه ماه ،اما یه بچه بیشتر نمیخایم ،دلم میخاد دوقلو بشه ...

برودکترکارش یه امپوله میزنه دوقلومیشه عزیزم حیف که دیرفهمیدم.

برودکترکارش یه امپوله میزنه دوقلومیشه عزیزم حیف که دیرفهمیدم.

چ جور امپولیه

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.