2777
2789
عنوان

شوهرم سرم عربده کشید

568 بازدید | 21 پست

با شخص خاصی کار ندارم. با زن‌های صادق و مظلوم سایت هم کار ندارم. 

ولی کسایی که میان اینجا مشکلات زناشویی‌اشون رو کاملا یه طرفه تعریف می‌کنند چی تو فکرشون میگذره؟ توی دعوا یه چیزی گفتی یه چیزی هم شنیدی، میای اینجا فقط اون چیزهایی که شنیدی رو تعریف میکنی که چی بشه؟ که بهت حق بدن و آروم بشی؟ زندگیت با این کار درست میشه؟ همه تایید کنن مظلومی مشکلاتتون حل میشه؟ باشه شما مظلوم، وانمود کن وقتی اون عربده می‌کشید تو جیغ نکشیدی و وقتی اون فحش می‌داد تو نفرین نکردی. آخرش که چی؟ اینقدر محتاج نظرات مثبت نی نی سایت نباشید خواهرها. واقعیت‌های زندگی خودتون رو ببینید تا بتونید بهبودش بدید. 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم با دردودل کردن سبک میشهچرا واس همه چیز فلسفه میبافین

وقتی کل قضیه رو تعریف نکردن مشاوره ‌های اشتباه میشنون و نسبت به زندگی اشون سرد میشن

ایرادهای خودشون رو عادت میکنن نادیده بگیرن و فقط طلبکار باشن از همسرشون 

آین ایراد نداره؟

اینطور که شما میگی نیست عزیزم گاهی واقعا زن و شوهر به هم ظلم میکنن مثلا دیشب بدون هیچ ناراحتی یا مشکلی شوهرم یه کلمه حرف زد من طوری خرابش کردم هنوز خودم ناراحتم اون بیچاره هم هیچی نگفت فقط با دهن باز نگاهم میکرد 

آدم با دردودل کردن سبک میشهچرا واس همه چیز فلسفه میبافین

درد و دل کردن زیاد هم چیز خوبی نیست !

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

وقتی کل قضیه رو تعریف نکردن مشاوره ‌های اشتباه میشنون و نسبت به زندگی اشون سرد میشنایرادهای خودشون ر ...

اونی ک تریف میکنه اونقدی عقل داره ک اینجا وکاربراشو صرفا گوشی بدونه برای شنیدن ن بیشتر

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

آخه عربده اونا هیچ توجیهی ندارهمگه آدم چ خطایی کرده که از شوهرش فریاد بشنوه 😔😔😔

تو دعوا حلوا خيرات نمی‌کنن

وقتی من سه ساعت نق بزنم یه چیزی می‌شنوم

زندگی واقعی انیمیشن پرنسس‌های دیزنی نیست. هردو توش سهیمن. 

اولا چقدر سخت گرفتی.این تاپیک ها فقط برای درد و دله

به شرطی که مشورت‌های پای کامنت‌ها رو باور نکنن حرفتون رو قبول دارم :`)

درد و دل کردن زیاد هم چیز خوبی نیست !

بله زیادش خوب نیس

ولی گاهی فقط گاهی آدم از این همه درد ستوه میاد وفقط میخاد یکی حرفاشو بشنوه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔