2777
2789

سلام،

دختر کوچولوی من ۸ روزشه و من گاهی واقعا نمیتونم آرامشم رو حفظ بکنم موقعی که خیلی گریه میکنه و علتش رو نمی‌فهمم یا از اینکه چقدر شیر میخوره یا چقدر باید فقط پوشک عوض کنم. شما چطوری آرامشتون رو حفظ میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا چند روز کمکی باید کنارت باشه تا یاد بگیری و قلقش دستت بیاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

با آرومی باهاش برخورد کن

شاید کولیک داره اگر خیلی بی قراره 

بالاخره مادربودن سخته گلم

من س تا بچه دارم

۵ ساله 

۳ ساله

۱۱ماهه

دائم در حال کارم ولی خب دوست دارم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

کمکی نداری....؟

صدای سشوار بذار براش 

بندازش رو ساعد دستت یعنی شکمش رو ساعد دستت باشه کمرشو ماساژ بده...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چون بلد نیستی بچه داری

اول اگه گیره هاش برای شب هست از کولیک 

باید ببری دکتر قطره بده 

معمولا تا 40 روز گریه میکنن

اگه روز گریه میکنه گرسنه هست 

اگه بالا میاره بعد شیر خوردن یا زیاد دادی یا رفلاکس داره 

پوشک هر 8 ساعت تعویض کن و وقتایی ک پی پی میکنه حدودا روزی 6 7 بار میشه ...

اروغشو خوب بگیر

تا یکماه اول دست تنها نباشی بهتره مادری خواهری مادرشوهری کسی کمک حالت باشه تا بتونی خودتو هماهنگ کنی با شرایط جدید 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

منم دقیقا نوزادم هشت روزشه

آرامش ندارم! حالم اصلا خوب نیست دارم زجر میکشم چون نمیتونم خودم ازش مراقبت کنم

خیلی کم میتونم بغلش کنم

همش گریمو نگه میدارم چون گریه کردن دردناکه

الانم که درگیر فشار خون بالا هستم

نمیدونم نگران کی و چی باید باشم

اروم بودم خیلی اروم. شیرش که سر ساعت بهش شیر میدادم. پوشکشم اگر مدفوع نمیکرد تقریبا هر ۳ یا۴ ساعت عوض میکردم. کولیکش که شروع شد یه کم بی قرار شدم چون واقعا در مقابل اون جیغ ها ناتوان بودم!

الان دوسال و ۸ماهش شده. اما دیگه الان آدم خونسردی نیستم. شوهرم همش میگه حرص نخور حرص نخور

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم دختر کوچولوم تقریبا ۱ ماه و نیمشه

گاهی بی قراری میکنه و واقعا کلافه میشم

ولی به خودت مسلط باش

این مورچه ها معمولا تا ۳،۴ ماهگی درگیر کولیک و اختلال گوارشی هستن

من براش شربت گریپ میکسچر گرفتم ( ایرانیش خوب نبود) وقتی بهش میدم آروم میشه

با روغن بچه شکمشو ماساژ بده

شیرشو مرتب بده

آروغشو بگیر

بهتر میشه به امید خدا

عزیزم تنهایین؟ من تا ده روزگی مامانم پیشم بودن ولی یادمه اولین روزی که تنها شدم با بچه انگار یه غم بزرگ تو دلم نشست ولی خداروشکر همسرمم کمک دستم بود وقتایی که از سرکار میومد بچه رو نگه میداشت من استراحت میکردم شماهم حتما از کسی کمک بگیرین،شیر خوردن زیاد نوزاد طبیعیه برا من از ۲/۵-۳ ماه شد سر دو ساعت

موفق باشین🌺

صبور باش دلبندم هنوز اول راهی کم کم تجربه کسب میکنی شیر بستگی داره یه سری یک ساعت یه بار یه سری دوساعت یه بار پوشکش مشخص میشه اگه جلوش باد کنه نرم بشه یعنی پر شده باید. عوض کنی دسشویی بزرگ کرد وقتی شستیش حتما سریع خشکش کن با حوله نزار یخ کنه هوا داره سرد میشه... باد گلوش رو حداقل تا 2تا بگیر بعد بخوابونش چون بدون باد گلو بخوابه بالا میاره از دماغ و دهن اگرم آورد هول نکن سریع برش گردون بزن آروم پشتش ... میخوای بخوابونش پشتش یه بالش کوچیک  بزار به یه سمت بخوابه دور شکمش رو آروم برعکس عقربه های ساعت بمال آروم میشه اگه بی قرار

مبارکه .

خیلی زود میگذره فقط سعی کن لذت ببری.

جوجوی من آلان 9 ماهشه عسله عسل.

میگیرم بغلم فشارش میدم عشق میکنم .

سر بچه اولم بی‌تجربه بودم فقط میگفتم زود بزرگ بشه راحت شم سر این برعکسم دوس دارم فندق بمونه بیشتر لذت ببرم .

در مورد سوالت هم کم کم راه میافتی نگران نباش .

میتونی دوسه روز یه برگه بزاری یاد داشت کنی تعداد و ساعات شیر خوردنش و اینکه پوشکش رو چند بار عوض کردی