2777
2789
عنوان

شیر دادن ب بچه

135 بازدید | 17 پست

دوستان من سزارینی بودم بچم بزور بهش شیر میدم خیلی نوک سینم درد میگیره نمیدونم چیکار کنم حالا هی ی ذره شیر خشک میدم ی ذره هم سینم نمیدونم اصن سینم شیر داره یا ن ولی خیلی درد داره چیکار کنم دردش کمتر بشه 

چایی کمرنگ زیاد بخور

قطره ی یا قرص شیرافزا

پودر گالاکتومید

تحمل کن تا نوک سینه ت مقاوم بشه

هر بار هم شیر دادی دوباره نوک سینه ت رو یه کمی فشار بده از همون شیر خودت بزن نوک سینه ت شقاق نمیگیری

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا اینکه درست سینتو نمیگیره 

میگن حاله مشکی رنگ باید کامل بره تو دهنش 

کم کم سینه هات عادت میکنه و زخم نمیشه با شیر خودت فقط میتونی چرب کنی 

با چیز دیگه بخوای چرب کنی مدام باید با صایون و اینا بشوریش بدتر میشه 

شیر خشک بده اگه سیر نمیشه اشکال نداره ولی شیر خودتو هم حتما بده

برا اینکه درست سینتو نمیگیره میگن حاله مشکی رنگ باید کامل بره تو دهنش کم کم سینه هات عادت میکنه و زخ ...

شیرمو اصلا نمیبینم ک باهاش چرب بکنم چیزی رو 😐

هرچی بیشتر به بچه شیر خودتو بدی شیرت زودتر جریان پیدا میکنه و راحت میشی نهایتش ۱ماه سختیت باشه زیر د ...

با خودم میگم نکنه بچه علکی داره مک میزنه و من شیر ندارم چون درد میکنن نوک سینه هام ولی شییری نمیبینم

دیگه چاره ای نیست باید شیرت به جریان بیوفته برو حموم با آبگرم ماساژ بدهبعد با شیردوش بدوشچند وقته زا ...

اخه چند بار فشار دادم شیر دوش رو مردم از درد ولی قطره ای بیرون نیومد 

تازه ی روز و نیمه

مبارک باشه😍

هنوز اولشه در کل شیر اولیه رو میگن آغوز اون خیلی مقویه

قشنگ بزار بچه سینتو بگیره و مک بزنه تا شیر آغوز تموم بشه و شیر به جریان بیوفته  سینه هات پر نیست؟ حس نمیکنی سفت شدن؟

با خودم میگم نکنه بچه علکی داره مک میزنه و من شیر ندارم چون درد میکنن نوک سینه هام ولی شییری نمیبینم

منم دقیقا همینجوری بودم اما با تلاش های فراوان بلاخره موفق شدم 

حتی اگه الکی هم باشه باز مک زدنش برای جریان شیر مفیده شیرخشک هم که داری کمکی میدی نگران نباش  غذای مقوی و مایعات ی پودری بود از داروخونه میخریدم اون خیلی شیر منو زیاد میکرد چند ماه خوردم دیگه اوکی شد