2777
2789
عنوان

کمکم کنید

39 بازدید | 2 پست

یه نفر یه ساله دنبالمه و برام شماره میندازه هی میخاد بیاد جلو باهام حرف بزنه و من ازش فراریم یروز اومد یچیزی بهم گفت و رفت من متوجه نشدم و رفتم هر جور شده پی ویشو پیدا کردم و بهش پیام دادم اینا کاملا غافلگیر شد و گفت ازم خشش میادو اینا و وبرای اولین بارم تو شهرکوچیکمون من با همشهریم حرف میزدم حدودا ۲ روز باهم صحبت کردیم و من بهش گفتم ن رابطه ای داشتم نه با کسی بودم ازم خاست ک برم باهاش تو ماشین و دوری بزنیمو اینا ،

من ک واقعا تو خوانواده ای بزرگ شدم این چیزا رو خوب نمیدونم و ب کسی اعتماد ندارم و شهرمونم کوچیکه و همه میفهمن ، خودمم اصا جرعت همچین کاریو ندارم

نظرتون چیه چی باید جوابشو بدم؟

به نظرم اینجور آشنا شدن خوب نیست . کسی که واقعا شما رو بخواد مودب و با احترام میاد جلو نه اینکه شمار ...

اره واقعا هم من همین حرفو بهش زدم گفت تو بهانه میاری گفتم من ب محرم و نامحرم اعتقاد دارم و منو تو نامحرمیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان