2789
عنوان

میشه کمکم کنید

137 بازدید | 15 پست

بچه ها من نزدیکه یه ساله یه مشکلی دارم اینم اینکه مثلا یه لباس میخرم بعد یکی دو هفته اگه کسی گفت چند خریدی یادم نمیادچند خریدم.یا اینکه عید رفته بودم مشهد بعدا پرسیدن چن روز موندی رفتم به فکر .فک کنم فراموشی گرفتم ولی قبلا اینجور نبودم آنقد چیزای جزعی یادم می موند که همسرم تعجب میکرد .به نظرتان چه کار کنم چون بقیه فک میکنن خنگم

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جدول زیاد حل کن سعی کن تا ی مدت همه چیزو یاد داشت کنی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

راست میگی.من بعد دومین سزارین که دو قلو بودن کلا همه چیم ریخته بهم

من بعد اولیش کمی خنگ شدم بعد دومی کلا خنگ شدم

البته اگر از کمر بی حس کنن این مشکل پیش نمیاد تو بیهوشی عمومی این مسیله بوجود میاد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

تلقین نکن در روز چندین بار جدول ضرب برا خودت از بهر بخون .

شماره تلفن هایی که حفظی رو سعی کن دونه دونه شماره هاشو پشت هم بگی 

روزنامه بخون در طول روز 

جدول ضرب عالیه  حتما تکرار کن 

هر روز ناشتا قبل اسنکه هر چی بخوری تا چشماتو باز کردی 29 تا مویز بخور برای خافظه خوبه ایند روایت داریم راحع بهش

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
تلقین نکن در روز چندین بار جدول ضرب برا خودت از بهر بخون . شماره تلفن هایی که حفظی رو سعی کن دونه د ...

راست میگن این راهها کمک کننده هست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
راست میگن این راهها کمک کننده هست

اره بخدا انجام بده 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم