2777
2789
عنوان

برای شهرزادم💕

448 بازدید | 28 پست

دلبرکم بودنت رو شکر

الان که کنارم خوابیدی و نفس میکشی از خدا ممنونم 

الان 10 روزه ک دارمت هنوزم باورم نمیشه تو عروسک کوچیک منی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

قدمش پرخیروبرکت باشه 

واسه مهسای من دعا کن حال روحیش خوب بشه میگن دعای کسی که تازه زایمان کرده گیراست

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
قدمش پرخیروبرکت باشه واسه مهسای من دعا کن حال روحیش خوب بشه میگن دعای کسی که تازه زایمان کرده گیراست

ممنون عزیزم 

چشم 

انشالله خدا دلشو شاد کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم مبارک باشه خدا برات حفظش کنهمن شمارو چند سال پیش تو نی نی سایت دیده بودم چقدر خوشحالم ماما ...

ممنونم عزیزم 

مرسی ک منو یادته 

چشم گلم 

انشالله خدا بهت اولاد سالم و صالح بده

ممنونم عزیزم مرسی ک منو یادته چشم گلم انشالله خدا بهت اولاد سالم و صالح بده

قربونت عزیزم مرسی از دعای خوبت

آره عاشق تاپیکات بود یادمه از طبیعت شهرتون و غذا و اینا عکس میذاشتی منم همرووو میدیدم البته با یه کاربری دیگه بودی و اینکه همیشه بنظرم خیلی دختر قوی بودی و من اینو خیلی دوست داشتم کلا از آدمای قوی خوشم میاد

💍

قربونت عزیزم مرسی از دعای خوبتآره عاشق تاپیکات بود یادمه از طبیعت شهرتون و غذا و اینا عکس میذاشتی من ...

اره عزیزم 

فدات لطف داری بهم 

متاسفانه خیلی قویم و این اذیتم میکنه و همبشه هم خوب نیس

فکر کن جوریم ک 14 ساعت درد زایمان طبیعی رو کشیدم خیلی شدید ولی یکبار صدام در نیومد 😕😂

اره عزیزم فدات لطف داری بهم متاسفانه خیلی قویم و این اذیتم میکنه و همبشه هم خوب نیسفکر کن جوریم ک 14 ...

عزیزمم🥺🥺 چی کشیدی دختررر دمت گرم ۱۴ ساعتتت واقعا سخته

پس حسم درست بود که خیلی قوی هستی 

من بود اینقدرر کولی بازم در میاوردم😂 واقعا چجوری تونستی هیچی نگی

💍

عزیزمم🥺🥺 چی کشیدی دختررر دمت گرم ۱۴ ساعتتت واقعا سختهپس حسم درست بود که خیلی قوی هستی من بود اینقد ...

یکی بود اونجا دقیقا باهم شروع شد دردامون وای باورت نمیشع لخت نشسته بود کف زایشگاه سرشو میکوبید ب کاشیای کف. زایشگاه از درد

منم دراز کشیده بودم رو تخت نگاش میکردم صدامم درنمیومد 

از درد شدید انقد میله. های بغل. تخت رو فشار دادم. کف. دستام تاول زده بود ولی اصلا صدام در نمیومد

عزیزمم🥺🥺 چی کشیدی دختررر دمت گرم ۱۴ ساعتتت واقعا سختهپس حسم درست بود که خیلی قوی هستی من بود اینقد ...

من بدون درد رفتم زایشگاه ب دروغ گفتم بچم حرکت نداره که. بستریم کنن😂 

میدونستم اینکارم باعث میشه زمان زیادی درد.  بکشم اما انجامش دادم 

حتی جونم. تو خطر بود یکساعت قبل دنیا اومدن بچم ضربان قلب جفتمون ب شدت افت کرد

من بدون درد رفتم زایشگاه ب دروغ گفتم بچم حرکت نداره که. بستریم کنن😂 میدونستم اینکارم باعث میشه زمان ...

اخه چرا دخترر😂

وای خدا رحم کرده پس🥺 خداروشکر بخیر گذشته

ماشالله چقدر شجاع من حالا حامله نشده ترس زایمان دارم😂😂 از سزارین با بیهوشی هم میترسم البته ترسم بخاطر اینه که میخوان با چاقو پاره ام کنن🤦‍♀️

💍

اخه چرا دخترر😂وای خدا رحم کرده پس🥺 خداروشکر بخیر گذشتهماشالله چقدر شجاع من حالا حامله نشده ترس زای ...

😂😂دلم اب شده بو برای دیدن روی ماه دخترم 🥺🥺

9ماه هم تموم شده بود اما اصلا شهرزاد برای بیرون اومدن همکاری نمیکرد 

تو دیگ خیلی سوسولی 😂

من خودم داشتم نگاه میکردم لحظه بیرون اومدن شهرزاد رو لحظه ای ک با قیچی داشتن گوشتامو پاره میکردن رو میدیدم😂 بعدش ک شهرزاد دنیا اومد ب دکترم گفتم کو بندناف چجوریع 😂گفتم میشه دست بزنم بهش😂گفتم کو جفت چجوریه 😂 

موقع بخیه زدن هم اصلا بدنم بیحس نمیشد گفتم همینجوری بدوز😂😂 

اخه چرا دخترر😂وای خدا رحم کرده پس🥺 خداروشکر بخیر گذشتهماشالله چقدر شجاع من حالا حامله نشده ترس زای ...

ن سزارین عوارضش زیاده انشالله باردار شدی طبیعی بیار

😂😂دلم اب شده بو برای دیدن روی ماه دخترم 🥺🥺9ماه هم تموم شده بود اما اصلا شهرزاد برای بیرون اومدن ...

واای باورم نمیشههه😂😂😂 خیلیی ریلکس و نترسی ماشالله😂😂

ببین الان که داری تعریف میکنی من اینجا داره دردم میگیره 😐😂 

آخی عزیزم حق داشتی دلت بخاد نی نی رو زودتر ببینی شاید شوق دیدن نی نی اینقدر نترست کرده بوده🥺

چه اسم قشنگییی هم انتخاب کردی😍

حالا شاید خدا به منم نی نی بده منم از عشق نی نی یکم قوی بشم🥺😂

💍