2777
2789

سلام بچه ها من خیلییی چیزا رو حذف کردم بعداز انتقال جنین،الان خداروشکر بیبی چک مثبته ،این رژیم غذایی رو معمولا تا کی ادامه میدن؟

خداروشکر عزیزم ایشالله نی نیتونو صحیح و سلامت بغل بگیرین

کلا سه ماهه اول بارداری تغذیه مهمه ولی خیلی هم به خودتون سخت نگیرین،لیست مواد ممنوعه رو از پزشکتون یا حتی نت بگیرین ،غذاهای مغذی مصرف کنین و سوسیس کالباس و روغن های مضر هم کل دوره بارداریتون سعی کنین مصرف نکنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر عزیزم ایشالله نی نیتونو صحیح و سلامت بغل بگیرینکلا سه ماهه اول بارداری تغذیه مهمه ولی خیلی ...

مرسی ازت عزیزم ،بله درسته یچیزای مثل زغفرون فستو‌فود و اینا که کلا نباید خورد،ولی من این دو هفته حبوبات و لبنیات کیکای شرکتی و ادویه رو کامل حذف کردم ، برای این پرسیدم تا کی اینارو نخورم بدنشه  

مرسی ازت عزیزم ،بله درسته یچیزای مثل زغفرون فستو‌فود و اینا که کلا نباید خورد،ولی من این دو هفته حبو ...

لبنیات و حبوبات اکی هستن مصرفشون،ادویه هم درحد تعادل مصرف کن چون سه ماهه اول کلا گرمیجات کمتر بهتر، کیکم کلا تو بارداری استفادشو کم کنیم خوبه ولی خوردنشم مشکلی نداره،موفق باشین🌺