2777
2789

بچه دارید یا نه برام تعریف کنید چطوری هستن دیگه دارم سکته میکنم به آیات قرآن قسم ۵ ساله عروس این خانوم شدم هر روز میگه درد دارم یعنی یکبار نگفته امروز حالم خوبه دیگه انقد وایب منفی میده حالم بد میشه بعد میگه من مریضم بیا کارای منو بکن ۲ تا پسر مجرد داره یعنی دیگه دارم سکته رو میزنم مثلا میگم نمیام یا کار دارم دوباره یکساعت بعدش با یه وایتکس میاد میگه لیوان هامو با وایتکس میشوری

۲ تا عروس دیگه داره همه مستقل من بدبختم که اینجام نمیتونم جدا شم نه پولشو دارم نه اینکه بچه دارم حساسن میگن زن تنها عیبه تو خونه تنها بشینه آخه شوهرم شب کاره بخدا دیگه انقد اذیتم میکنه هر روز آرزوی مرگ دارم انقد تفرقه میندازه بین من و شوهرم انقد حرف میاره میبره میشینه پیش شوهرم با یه پلاستیک قرص دستشو میلرزونه الکی میگه مادر دیدی من روزی انقد قرص میخورم بعد زن تو نمیاد برامون غذا درست کنه بعد دختر افریتش مجرده خونه گرفته مشهد اونجا مثلا داره کار میکنه دختر تک و تنها عیب نیست تنهاعه من عیبم آره جون عمش داره کار میکنه حالا به من چه قضاوت نمیکنم ولی بیاد پیش مادرش برا برادر هاش غذا درست کنه خدایا خستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری خواهر خدا صبرت بده انشالله مستقل میشین

بخدا هر روز اشکمو درمیاره این پیر زن مریض هم نیست بخدا دروغ میگه عین فرفرست انقد که بهش میرسن پسراش از هر غذا بهترینش برا اینه انقد براش پسته بادوم میگیرن فک کنم سالی فقط ۱۰۰ میلیون خرج تنقلاتش میکنن ۶۰ سالشه ولی انگار ۴۰ سالشه اصلا هم پیر نیست 

بخدا هر روز اشکمو درمیاره این پیر زن مریض هم نیست بخدا دروغ میگه عین فرفرست انقد که بهش میرسن پسراش ...

خدا بزرگه عزیزم 

انشالله خیلی زود مستقل میشین و راحت میشی از دست این موجود 

کمتر برو بزار هرچی میخواد بگه شوهرت هم دو روز هارت و پورت می‌کنه روز سوم میشینه سرجاش 

محکم وایسا و نرو

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

مگه میفهمه انقد منو شوهرم دعوامون شده آدم نشده

خیلی جدی باهاش حرف بزن ولی نه با دعوا بگو خسته شدم اونقدی ک برای مامانت کار میکنم برای خودم نمیکنم

من پدرشوهرم فوت شده 70روزه مادرشوهرمم سکته کرده 15سال پیش و یکطرف بدنش بیحسه..همه کارا رو خودش میکنه غذاام میتونه درست کنه با یک دست..من 40روز موندم اونجا و دیگه ب شوهرم گفتم هفته ای یکی دوبار میام ولی دیگه کاری ندارم مثل قبل اگه کمک میخاد براش پرستار بگیر یه برادر شوهر مجردم دارم

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

خیلی جدی باهاش حرف بزن ولی نه با دعوا بگو خسته شدم اونقدی ک برای مامانت کار میکنم برای خودم نمیکنممن ...

درد مادر شوهرت به جون مادر شوهر من نه بخدا این سالم عالم خودشو میزنه به مریضی تمام شهر های ایران بردنش دکتر میگن این خانوم مشکلی نداره خودش میگه نه مریضم😂نه قندی نه فشاری نه هیچی هیچی سالم سالم

درد مادر شوهرت به جون مادر شوهر من نه بخدا این سالم عالم خودشو میزنه به مریضی تمام شهر های ایران برد ...

واییی😂خودش ازدواج کرده پیش مادرشوهرش بوده؟عروس چندمی؟

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من