2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای اره یبار مصرفنمنکه گفتم عمرا دیگه اینجوری بخرم ولی خرید آنلاینی رو نمیتونم چک کنم 😫

بخدا خیلی ناراحتم تازه یک هفته هست خریدم چروک شده آنقدر اتو کردم درست نشد تازه فهمیدم از چسبه

خب بدید خیاط اون قسمتها رو دوخت بزنه 

لایه زانفیکس میزنن به خاطر اینکه نمای کار رو تمیزتر جلوه میده، با شست وشو باز میشه اما اگه اتو بشه دوباره می‌چسبه 

اگر هم لایه جلو مانتو منظورتون هست اونم به خاطر ایستایی و زیبایی کار هست، باید اتو رو بزارید و بردارید تا حباب نندازه 

خب بدید خیاط اون قسمتها رو دوخت بزنه لایه زانفیکس میزنن به خاطر اینکه نمای کار رو تمیزتر جلوه میده، ...

خیلی اتو کردم اصلا چروک شده یه وضعی شده شبیه سفره شده خدایی اگه نمیتونن یه جنس خوب تحویل بدن ای کاش اصلا ندوزن بخدا 

خیلی اتو کردم اصلا چروک شده یه وضعی شده شبیه سفره شده خدایی اگه نمیتونن یه جنس خوب تحویل بدن ای کاش ...

عزیزم نحوه اتو زدن لباسی که لایه داره خیلی مهمه 

باید یه مقدار لباس مرطوب باشه،یا اتو بخار بزنی  از قسمت داخلی و سمت لایه اتو رو بزاری و برداری، اگه اتو رو بکشی چروک میشه وحباب میندازه وخراب میشه 

با حوصله دوباره از بالای لباس شروع کن اتو بزن تا لایه دوباره فیکس شه 

اگه دیگه درست نشد احتمالا پارچت اتو رفت داشته وقبل برش متاسفانه اتو رفتش رو انجام ندادن 

عزیزم نحوه اتو زدن لباسی که لایه داره خیلی مهمه باید یه مقدار لباس مرطوب باشه،یا اتو بخار بزنی از ق ...

کلا مچاله شده جنس پارچه خوب نیست باید بندازم بره دیگه سعی میکنم از این نوع مانتو نخرم کلش خودم خیاط بودم میدوختم ،ممنونم از اینکه من رو راهنمایی کردید