من نمیتونم پست بزارم چرا .میخواستم بگم اون اب با ترشح قاطیه یه سره هم نمیاد تو روستا هستم دسترسی به دکتر زنان و بیمارستان ندارم داره دلم میترکه برا سلامتی بچم دعا کنید
عزیزم من تاپیک قبلیتو ندیدم ولی منم مثل شما بودم، تو عید اینطور شدم و از استرس و نگرانی داشتم میمردم، هیچ متخصص و سونوگرافی هم باز نبود. یه مقدار کم ترشح داشتم همراه آب. تا بلخره ی جا سونو پیدا کردم گفت آب دور جنین نرماله خیالم راحت شد. بعد که ۱۴هم رفتم پیش دکتر خودم گفت طبیعیه خیلیا تو بارداری اینطور میشن، این آبریزش مربوط ب همون ترشحاته ک تو بارداری زیاد میشه. منم خانمای زیادی دیدم که ترشح همراه با آب داشتن
بچهدار شدن مثل این است که بگویم: من بهدنیا آمدم، مزهی زندگی را چشیدم و آنقدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
حتما استراحت کن و از جات بلند نشو وزیاد اب بخور که اگه کیسه ایت نشتی کرده اب خوردنت اونو جبران میکنه اما حتما باید بری بیمارستان که چک بشی چیزه مهمیه
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
بوش کن ببین اگر بوی پروژسترون بده کیسه آبت سوراخه. اگر بوی جیش میداد چیزی نیست همون جیشه
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.