2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

89 بازدید | 9 پست

خیلی از انتخابم پشیمونم...خانواده همسرم اون چیزی نیستن که فکر میکردم بشدت افسرده شدم 

به پسرم فحش یاد میدن

همسرم هم میگه عب نداره باید یاد بگیره از خودش دفاع کنه😭😭😭با اندام خصوصیش شوخی میکنن بهش دست میزنن هرچقد باهاش حرف میزنم میگه تو و خانوادت استثنایی هستین همه با بچشون شوخی میکنن همخ فحش میدن شما از یه سیارع دیگه اومدین

بخدا من نمیدونستم اینجورین

همیشه با هم رودرواسی داشتیم بعد از دو سال هم بچه دار شدم

چه خاکی به سر بگیرم

داره ابروم رو میبرع بچه تازع به زبون اومده جای اینکه حرف قشنگ بزنه همش فحش میده😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ادامه این زندگی به صلاحم هست یا نه

اخه با شوهرم خیلی اختلاف فکری داریم بقران من کار درست رو میکنم میدونم و مطمئنم ولی همش مسخرم میکنه میگم اشغال نریز میگه به تو چه میگم فحش نده میگه من اینجوریم به قانون هیچ جوره پایبند نیست اینا جزئی ترین چیزایی هست که الان به نظرم میرسه...خسته شدم همش دارم از بقیه خصوصا خانوادم خرابکاری هاش رو پنهون میکنم.....خیلی دلم گرفته..کاش خدا منو هم نگاه کنه...

با همه چیز میتونم کنار بیام با اینکه بچه م رو دارن بی ادب مثل خودشون بار میارن نه

برادرم نامزدیه همیشه درسخون و باادب بود سرش تو زندگیش بوده با اینکه وضع مالی پدرم خوبه خدا شاهده یه لقمه حروم بابام سر سفره نیاورده برادرم تابستونا کارگری میکرد با پس اندازی که از دوره دبیرستانش داشت طلا گرفت برای الان همسرش...پلی شوهرم میگه نمیخوام مث برادرت بشه بی زبونه

منم زدم دهنشو صاف کردم سر این حرف چون دزدی نمیکنه کاری به کار کسی نداره میگه اینارو

جلوش کوتاه اومدی که به حرفت گوش نمیدهبازم بنظرم باید خانوادتو در جریان میزاشتی نظرم اینه ها ببین بقی ...

خیلی دارم تلاش میکنم زندگیمو حفظ کنم دلیل اینکه یه خانوادم نگفتم اینه که پدرم بشدت بد دله اگه فهمید این چیزارو کلا شوهرم از چشمش میفته نمیخوام اینجوری بشه🥲🥲