2821
2789
عنوان

لطفا بیاین🙃🙏

73 بازدید | 12 پست

خانوما من کلاس خیاطی میرم

قراره فردا یقه انگلیسی رو یادبگیرم 

امروز دومدل پارچه خریدم

مخمل کبریتی سبز یشمی 

میکرو رنگ شتری

کدوم پارچه به کودوم مدل میاد؟

اگه خودتون هم مدل دارین بفرستین

میخوام یکیش یقش انگلیسی بشه

سلام 

امروز با دیدن عکسها متوجه شدم ک چقدر دلم برای محفلمون تنگ‌ شده واقعا 

امیدوارم روز به روز این محفل گرم و صمیمی بزرگ و بزرگتر بشه 

این پیام برای ابراز دلتنگی یک محفل کتابخوانی چطوره؟؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشکیه خوبه ولی پشتش رو هم قد جلوش بگیر

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خب با کدوم پارچه بدوزمسبزه یا شتریه؟

سبز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز