2777
2789
عنوان

کراشم🥲

74 بازدید | 7 پست

بیشعور باهام طوری رفتار کرد هرکی میدید میگفت این دوست داره

حالا واستون میگم

ما همو میشناسیم جفتمون رشته هنریمون یکیه و پیجمونم کاری و هنری من اول فالوش کردم اونم فالوم کرد در صورتی که خب پیجش کاری بود و فقط نزدیکای خودشو فالو داشت گذشت این مدام استوری های منم مرتب میدید پستامو لایک میکرد تا اینکه اومد بهم پیام داد و پیشنهاد کمک داد بهم گفت هر موقع خواستم میتونم رو کمکش حساب کنم و منم بعد از اون ۲ـ۳ باری که سوالی داشتم ازش پرسیدم تا اینکه بی دلیل زد و انفالوم کرد من خیلی ناراحت شدم ولی نخواستم نشون بدم و من انفالوش نکردم انگار که واسم اهمیتی نداشته

خانوادمم میشناخت تا اینکه یه روز خواهرم بهم گفت فلانی اومده بهم گفته اگه کاری داشتی میتونی روش حساب کنی و بهش بگی من واسم سوال شد تو که ارتباطمونو قطع کردی چرا میری چنین حرفی به خواهرم میزنی

هر موقع میبینتم مدام نگاه میکنه خیلی خودشو با من و خانوادم صمیمی میگیره هرجا باشم خودشو میرسونه 

خب منم خیلی دوسش دارم دوست دارم بدونم چی ت سرش میگذره🥲

با توجه به چیزایی که گفتم نظر شما چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان