گیسو۱۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2333 عنوان آیا زشت نیست 77 بازدید | 9 پست همکار آقامون سر کار زیر پیراهن مرد نه اش رکابی نمیپوشه و خب تنش مشخص میشه.بنظرمن واقعا درست نیست. این آقا کلا خوش نام هم نیست. بنظر شما درسته؟ 1404/07/09 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8488 ۱۰ ۱۳ سالم بود رفته بودیم مهمونی یادمه ی اقایی شورت نپوشیده بود و کامل دم و دستگاهش مشخص بود من نشسته بودم اومد کنار من ایستاد حالم بهم خورد قشنگ در چشم من بود دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
گیسو۱۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2333 ۱۰ ۱۳ سالم بود رفته بودیم مهمونی یادمه ی اقایی شورت نپوشیده بود و کامل دم و دستگاهش مشخص بود من نشست ... ما مدرسه مختلط درس میدیم این آقا مدیر هست با سه تا خانم آموزگار.واقعا چیزای خوبی ازش نشنیدیم الان کلا حالم بده میترسم ، ما کلا بهش رو نمیدیم ولی آدم حس امنیت روانی نمیکنم
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8488 ما مدرسه مختلط درس میدیم این آقا مدیر هست با سه تا خانم آموزگار.واقعا چیزای خوبی ازش نشنیدیم الان کل ... حق داری دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
گیسو۱۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2333 حق داری باور میکنی دلم شور میزنه، طبیعیه؟همسرمم خیلی به اداره اصرار کرد که اینو جابجا کنید ولی خودش نمیره.
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8488 باور میکنی دلم شور میزنه، طبیعیه؟همسرمم خیلی به اداره اصرار کرد که اینو جابجا کنید ولی خودش نمیره. اره میفهمم چی میگی تو نمبتونی ازاونجا بری؟ دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲