2777
2789
عنوان

فرزندخوانده

60 بازدید | 5 پست

سلام من فرزندخوانده یک خانواده بسیار شیرین عقل شدم و از دوماهگی منو به سرپرستی گرفتن و مدام منو تحقیر کردن گفتن تو هیچی نیستی ولی واقعا اینطور نیست خیلی کارارو میتونم انجام بدن که خودشون و نسلشون حتی نمیتونن بهش فکر کنن مدام منو با بچه های فامیل مقایسه کردن باعث شدن خیلی عقده ای بشم توروووو خدا اگر نمیتونین مهربون باشید و فکراتون راجب فرزندخواندگی خوب نیست نیاریددددددد 

سگ بیارید گربه بیارید همه کار کنید ولی انسان همه چیزو درک میکنه اینکه رنگ پوستم سبزه هست ولی اونا ترک هستن سفید پوستن خیلی بهم تیکه انداختن…. اگر هنوزم نژاد پرستید نیارید چون کارما میگه هرچه کنی به خود کنی 

دارم میرم سرکار تا بتونم جدا بشم ازشون راهکار بگید به من 

تو زندگی های همه این تلخیا هست منم مادرم خیلی اذیتم میکرد مجردی تازه دختر حرف گوش کن بودم اذیت میکرد کارایی میکرد که فکر نکنم مادر با بچه بکنه دیگه تا ته شو برو ولی الان که بچه دار شدم فهمیدم مادر پدر ها بعضی موقع ها از فشار روانی زیاد دست به کار های اشتباه میزنن بچه هم زحمتش زیاده واقعا همین طور بزرگ نمیشه راحت ک بگی کاری نکردن و... قدرشونو بدون مادر بودن به بدنیا اوردن که نیست فقط به بزرگ کردن سختی کشیدنه من قبل زایمانم تپل سفید خوشگل بودم هر کی میدید می‌گفت ۱۶ سالته درصورتیکه ۲۲ سالم بود بعد به راه افتادنش ۲۰ کیلو کم کردم تازه موقع زایمانم ۸۳ شدم الان ۴۸ کیلو صورت لاغر ک رگاش زده بیرون سبزه شدم  استخوانم دیده میشه بماند بیدار خوابیاش اون سه ماه اول کولیک جیغ و... واکسنشم بماند شب تا صبح بیدار باشی تبش بالا نره و.... همین دیروز یک لحظه غفلت شیشه گرفته بود باز کرده بود حالا نمی‌دونم خورده بود یا نه سه جا اورژانس رفتم تا پذیرش کرد روزای قبلشم پیریز کنده بود دوتا سیمو به هم وصل کرده بود خدا رحم کرد فیوز زد پایین وگرنه خاک بر زبونم.... خب این همه زحمت واقعا احترام نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سوال بپرسم ناراحت نمیشی چون میخوام بچه از به بهزیستی بیارم میگم به مادرت حس مادری داری ؟! اگه بهت ...

مادر واقعی خودمو پیدا میکنم حتی اگه مُرده باشه میرم سره قبرش کله زندگیشو درمیارم ببینم کی بوده

یک حقیقت تلخ با شلاق بهتره از دروغه شیرین

دروغ رو خیانت میدونن همه به نظرم شما بچه ی دیگه زایمان کنید بهتر ازاینه از پرورشگاه بچه بیارید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مادر واقعی خودمو پیدا میکنم حتی اگه مُرده باشه میرم سره قبرش کله زندگیشو درمیارم ببینم کی بودهیک حقی ...

خب وقتی با روانش بازی بشه این موضوع 

من خودم بشخصه اگه همچین چیزی رو بفهمم از خودم دیگه شاید به خوبی مادر پدر خواندم توجه نکنم ریز بشم روی بدیاشون بچه ها هم همینن تازه حس میکنن تعلقی ندارن ب اون خانواده بعد اون همه زحمتی که اون خانواده براش کشیدن عزیزم من جات بودم رفتار خانوادمو عوض میکردم هر طور شده با زحمت اونا خانواده واقعی تو هستن مادر پدر واقعیت حالا به هر شکلی نخواستنت ولی خانوادت خواستنت جز تو کسیو ندارن تو همه کس شونی بری دنبال مادر واقعیت دلشونو میشکونی بیشتر ازت دور میشن

برام دعا کن مادر بشم بخاطر همین بچه دار نشدنم بچه از بهزیستی میخواستم بیارم دعا کن بچه از خودم باشه بچه بهزیستی مسولیت خیلی داره منم اعصاب ندارم یک درصد موقع خرابکاریش صدا م بالا بره رو بچه یتیم این میشه ثواب کباب شده