2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی منم کار دارم ولی هنوزز نرفتم انجام بدمشون 

برای حالم معمولا کاری نمیکنم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اشتباهمون همینه بلد نیستیم برای خودمون کاری کنیم

دقیقاااا من که دیگه افتضاح حالم خیلی هم بد باشه درموردش  با کسی حرف نمیزنم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نه من حرف میزنم نزنم میمیرم

خیلی خوبه اینجوری 

من هیچوقت حرف نمیزنم 

اونجوری خیلی بدتره

اره خیلی تغییر هم نمیکنم من حتی یکم از درگیری های فکریم رو هم به کسی نمیگم نه اینکه راه حل بهم بده فقط بشنوه هم نمیگم و کلا خودم تو خودم حل میکنمشون که زمان میبره و اذیتم میکنه خیلی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792