2777
2789
ببخشیدبااجازه استارتر ی سوال دارم مهمه برام بچها اینستاگرام قبلیمو دیلیت کردم الان بای خط دیگ نصب کر ...

اگر شمارتو زدی مخاطبایی که شمارتو دارن میتونن پیدات کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دنبالش رفتم ولی نشد که نشد بعدم که بچه دار شدم کلا قیدش زده شد جایی ندارم بچه هامو بذارم یه ک ...

اخی راست میگی حالا منم گریه کنم که دو قلو باردارم یعنی قراره دو تاش باهم به دنیا بیاین این میدونی یعنی چی 

یعنی کچل شدن من

باهاشون گرم بگیر، بعد سلام و احوالپرسی حرفاتو ادامه دار کن،اگر قصد خرید داری ازشون مشورت بخاه،شوخ باش،کم کم باهاشون دوست میشی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

یعنی رفتار بعضی خانمها رو که می بینم حالم بهم می خوره مثلا دو نفر از بیرون نگاه می کنی جی جی باجی هستن بعد که با هم شکراب می شن پشت سر هم صفحه می ذارن حتی میان به من هم از همدیگه بد می گن 

اخی راست میگی حالا منم گریه کنم که دو قلو باردارم یعنی قراره دو تاش باهم به دنیا بیاین این میدونی یع ...

آخی  دوقلو سختیای خودشو داره ولی باهم بزرگ میشن  یکی دوسال اولش خیلی فشار میاد

الان به حدی رسیدم که فقط با یک نفر از خانمها رابطه دارم اونم در حد ساعت ناهاری و فقط از اون مطمئنم که ازم آتو نمی گیره باهاش حرف می زنم همه سر کار دنبال اینن که همدیگر و خراب کنن تا جایگاهی برای خودشون پیدا کنن

باهاشون گرم بگیر، بعد سلام و احوالپرسی حرفاتو ادامه دار کن،اگر قصد خرید داری ازشون مشورت بخاه،شوخ با ...

والا همش به هوا ی اینکه ازشون سوال دارم میپرسم که باب دوستیو ادامه بدم ولی بازم روشونو میکنن اونور با دوستای خودشون حرف میزنن