مثلا وقتی دارن باهم صحبت میکنن یاچایی میخورن توهم یه چایی بردار برو بینشون بشین همصحبتشون شو،شوخی بکن بگو بخند،،یه سوال نکنه اونا خودشونو میگیرن واست
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
نمیدونم تا حالا متوجه نشدم ولی اونا همشون باهم خوبن من هر کاری میکنم نمیتونم باهاشون صمیمی بشم
اگه خیلی دوس داری صمیمی بشی باید سعی کنی خودتو نزدیکشون کنی باهاشون حرف بزنی شوخی کنی،به بهونه نزدیک شدن یه چیزی بهشون تعارف کنی واینا...
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
برای ماشینش نیست که اینکه نتونستم باهاشون صمیمی بشم ناراحتم
میدونم شوخی کردم باهات میگم دیگه شخصیت گرم تری داشته باش خونگرم باش بگو بخند همیشه لبت خندان باشه مردم جذب رفتارات میشن مطمئن باش حتی من با شوهرم تو محل کارم اشنا شدم عاشق این رفتارام شد و ازدواج کردیم
میدونم شوخی کردم باهات میگم دیگه شخصیت گرم تری داشته باش خونگرم باش بگو بخند همیشه لبت خندان باشه مر ...
آخی،☺