2777
2789
عنوان

رشته ای که میرم

154 بازدید | 19 پست

لطفا برای خوندن آیه یاس نیاید چون اول اینکه زیاد شنیدم دوم اینکه با دلیل حرف بزنین ممنون

من قصدم اینه که برم مدارس خاص رشته علوم تجربی این حقیقته که با توجه به کم شدن اهمیت کنکور کمی راحت تر شده اوضاع، و تا زمان من مطمئنم داوطلبای  این رشته کمتر میشن چون گرایش اکثریت بچه ها به سمت کار های عملی و هنریه و با وجود هوش مصنوعی اوضاع کمی تغییر می‌کنه جدا از این علاقه و استعدادم رو تو این رشته میبینم درواقع جز این رشته رشته دیگه ای رو مناسب خودم نمی‌بینم ،نصیحتتون برای من چیه از تجربتون میگین؟توی راهنمایی هم اصلا جدی درس نخوندم اما معدلم ۲۰ هست بجز سال نهم که لول مطالبی که میخونم رو بالا بردم تا مداری خاص قبول شم 

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

منم ۳ سال راهنمایی معدلم ۲۰ بود مدارس خاصم قبول شدم ولی شرایط رفتن نداشتم

همیشه رقابت تجربی بالاتره و همه میخوان پزشک بشن

اهمیت کنکور کم شده ولی ۲۵ صدم ها کلی رتبه جا به جا میکنن

من الان کنکوریم 

بنظرم از پسش برمیای 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

منم ۳ سال راهنمایی معدلم ۲۰ بود مدارس خاصم قبول شدم ولی شرایط رفتن نداشتمهمیشه رقابت تجربی بالاتره و ...

ممنون چطور ؟که میگین از پیش بر میام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک راهنمایی پشتکار و اراده داره تا اخر همینجوری ادامه بده از پسش برمیاد 

فقط اینو بگم هر چی به اخر نزدیک میشی یکمی بیخیال تر میشی تو در هر صورت درستو بخون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

باید پشتکار داشته باشی از همین اول باید کنکوری بخونی ،بشین تست بزن درسایی هم ک بلد نیستی کلاس برو ،ازمونم ثبت نام کن،مشاور هم داشته باشی چ بهتر

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

کسی ک راهنمایی پشتکار و اراده داره تا اخر همینجوری ادامه بده از پسش برمیاد فقط اینو بگم هر چی به اخر ...

خیلی ممنون ،امیدوارم رشته ای که دوست دارین قبول شین

خیلی ممنون ،امیدوارم رشته ای که دوست دارین قبول شین

مرسی انشاءالله خودتم همینطور♥️

برات خوشحالم 

ولی حتما درس ها رو از دهم بخون نزار سال دوازدهم فرسودگی ذهنی میگیری عاشق یادگیری باش

میدونم که میتونم هدفم رتبه کشوری زیر500در کنکور 1405 هست که خانوم دکتر بشم و در دانشگاه تهران درس بخونم و بدرخشم❤️😅🥰

برات خوشحالم ولی حتما درس ها رو از دهم بخون نزار سال دوازدهم فرسودگی ذهنی میگیری عاشق یادگیری باش

ممنون ازتون،میشه از خودتون بگین

خب من متوجه نشدم الان مشکل کجاست؟ اگه علاقه داری برو تجربی

شما خودتون تجربی بودین؟

میخواستم تجربه تون رو بدونم اگه میشه

رقابتش خب بیشتره، ترازی که باید بگیری خیلی با رشته ریاضی فرق داره، ولی واقعاا بهت میگم وقتی وارد فضای رقابتی بشی اصن یادت میره رشتت چیه، سختیش کمرنگ میشه و واقعا ازار دهنده نیسس اصلا، من قبل اینکه بیام رشته تجربی بهم گفتن تجربی از دورم که نگاهش کنی وحشتناکه و ادم دق میکنه و فلان ، ولی بابا ، بخدا عین راهنمایی گذشت برام، با دوستاتم اینقد همتون مثل همید و خوش بگذره بهتون که یادت بره 

رقابتش خب بیشتره، ترازی که باید بگیری خیلی با رشته ریاضی فرق داره، ولی واقعاا بهت میگم وقتی وارد فضا ...

چه جالب،جسارتا شما به هدفتون رسیدین ؟

شما خودتون تجربی بودین؟میخواستم تجربه تون رو بدونم اگه میشه

بله من دبیرستان تجربی بودم ، به نظرم آره شرایط بهتر شده برای قبولی اما هنوزم رقابت خیلی زیاده حتی ۲۵ صدم هم میتونه تاثیرگذار باشه اگه هدفت بالاست از همین دهم سعی کن درسا رو کاملا مفهومی بخونی و نمونه سوال و تست کار کنی ، مدرسه خوب صرفا محیط درسی و سالمی داره اکثر بچه هایی که من میشناسم با اینکه مدارس خاص مثل تیزهوشان اینا بودن بازم از کلاس بیرون استفاده میکردن مخصوصا آنلاین چون واقعا کیفیتش خیلی بالاتر از معمای مدرسه ست ، و اینکه قرار نیست از همون اول با فشار و ساعت مطالعه های بالا درس بخونی ، یه میزان مطالعه نرمال داشته باش ، در کنارش هم تفریح و ورزش و حتی کلاس زبان هم داشته باش(البته سال کنکور نه چون وقت گیره کلاس زبان بیرون)

بله من دبیرستان تجربی بودم ، به نظرم آره شرایط بهتر شده برای قبولی اما هنوزم رقابت خیلی زیاده حتی ۲۵ ...

خیلیی ممنون از توصیه هاتون موفق باشین ❤️