2777
2789
عنوان

زن علیه زن

177 بازدید | 11 پست

اونوقت بیاید بگید مردا چرا انقد پرو هستن و همه تقصیرا رو بندازید گردن مردا نگاه کنید منطق همجنس خودمون 

تو یه تاپیک داشتیم حرف می‌زدیم من گفتم متاسفانه پسرای پاک دختری میگیرن که همه غلطی کرده و پسرای هرزه فقط انتظار ی دختر آفتاب مهتاب ندیده دارن و اخرشم ی زن پاک میگیرن دنیا برعکسه 

و این خانوم که اسم کاربریش هم نمیگم اومد گفت خداروشکر من پسرمو آزاد گذاشتم 

منم گفتم پس به پسرت بگو موقع ازدواج دنبال دختر پاک نگرده یکی از دوست دخترای خودشو بگیره به همین قانع باشه بعد اومده اینو میگه 

میگه نخیر این دلیل نمیشه که پسر من بره دختر خراب بگیره دختر. باید از پسر پاک تر باشه 😐😐😐خو پسر خودت ب اندازه کافی خراب هست واقعا لیاقتش یکی مثه خودش نیس؟؟؟ 

وای از این زن ها 

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقل ندارن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

همین پسر آزادش،همچین بذاره تو کاسه اش ندونه از کجا خورده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ریشه مردسالاری هیچ وقت ازین مملکت از بیخ کنده نمیشه، انگار یه زن عهد قلقلک میرزا این کامنت رو گذاشته، انگار پدر یه بچه بودن اصلا مهم نیست چه ویژگی هایی باید داشته باشه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ولشون بابا 

اصلا داریم هم از لحاظ دینی ( طبق قرآن و روایات و احادیث) هم تجربه ثابت کرده هرکسی با یکی مثل خودش ازدواج میکنه حتی اونایی هم یه طرف گند زده توی مجردیش‌ ازدواجشون باقی نمیمونه و از هم میپاشه

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤برای بسیجی که تیکه تیکه شد🖤برای معترض به حق واقعی که توی دست و پای تروریست ها کشته شد🖤 و... برای وطن🖤

ولشون بابا اصلا داریم هم از لحاظ دینی ( طبق قرآن و روایات و احادیث) هم تجربه ثابت کرده هرکسی با یکی ...

اصلا اینجوری نیست اینهمه زن خوب و پاکدامن که که گیر شوهر تنوع طلب و هرزه افتادن با برعکس