2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید😭

134 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنم

موهام چند سال پیش پر پشت و پرجحم بود همش ریخت ، یکم موند ک الان همون یکم مو هروقت میرم حموم مشت مشت میریزن شونه میکنم یه مشت دیگه میریزه ، دست میزنم یه مشت دیگه شب تا صبحم میخوابم صبح میبینم تخت و اتاقم پر از مو شده😭💔

چیکار کنم واقعا خیلی ناراحتم گریه میکنم فشار رومه شدید موهامم اینطوری شده بدتر شده حالم💔

چرا نمیری پیش دکتر ؟

شاید ریزش موهات بخاطر کمبود ویتامین یا شب نخوابیدن یااسترس زیاد باشه

یا استفاده از محصولات موی نامناسب

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بایدبری دکتر

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

من میخوام حنا و قهوه و پوست گردو رو شروع کنم هر ۳هفته یکبار بزنم بلکه جون بگیرن

خواهرم اینو انجام داد جواب خاصی نگرفت برای رشدش و اینا ولی ریزشش یکم کم شد

باید اول دکتر بری ک مشکل داخلی یا تنبلی نداشته باشی اگه همه چی اوکی بود اونوقت مکمل استفاده کنی اونم نه از این ایرانیا یا تحت لیسانس ها ک تو داروخانه ها میفروشن اصلشو پیدا کنی فیتو و هیرتامین اصل

در کنارش شامپو گیاهی سبغ استفاده کن تعریفشو خیلی شنیدم

و جوشانذه رزماری و میخک بزن به موهات

من همشو تهیه کردم حامله شدم نشد بزنم من خیلی درباره مو تحقیق کردم

روغن ریزش مو قانون 

تو دیجی کالا هست میتونی حتی نظرات بقیه رو هم بخونی ببینی راضی بودن یا نه

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

اگر موهات و پوستت خیلی هم خشک و شوره داره به خاطر غلبه سوداوی با قرص سودا بر و عصاره اسطوخدوس درمان میشه و در غیر اینصورت غلبه بلغم داری و با رفع بلغم برطرف میشه منم همین جور بودم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
باید اول دکتر بری ک مشکل داخلی یا تنبلی نداشته باشی اگه همه چی اوکی بود اونوقت مکمل استفاده کنی اونم ...

خیلی ممنونم گلم

خواهرمم همینطوری بود رفت دکتر گفت چیزی نیست درصورتی که تنبلی تخمدان و خیلی چیزای دیگه داشت

این دکترا حقیقتو اصن نمیگن به ادم🤦🏼‍♀️

اگر موهات و پوستت خیلی هم خشک و شوره داره به خاطر غلبه سوداوی با قرص سودا بر و عصاره اسطوخدوس درمان ...

پوستم یکم خشکه شوره هم یکم دارم

اینارو از کجا میتونم تهیه کنم گلم؟