2777
2789
عنوان

بگین چه واکنشی نشون‌بدم به شوهرپ

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست

منم اوایل ازدواجم اینجور بودم همش باعث دعوا و دور شدنمون ازهم میشد یکم بیخیال باش اینکه میگه دارم میام  ولی نمیادبخاطر اینه که اگر بگه دیرتر میام تو باهاش دعوا میکنی کمتر گیر بدی باهات صادق تر میشه حالا تو عصبانیت چیزی نگو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نسبت بهش سرد شدمه واسم مهم نیست تهش چی‌میشه هرچی میدونم بهش میگم و بخاطر کارایی که میکنه منم ع ...

درکت میکنم من از بدقولی متنفرم 

ولی توو این ۶ سال زندگی یاد گرفتم

مرد با دعوا درست نمیشه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم اوایل ازدواجم اینجور بودم همش باعث دعوا و دور شدنمون ازهم میشد یکم بیخیال باش اینکه میگه دارم می ...

ولی من واقعا تنهام اینم بلایی نبوده باکاراش که سرم در نیومده باشه

ولی من واقعا تنهام اینم بلایی نبوده باکاراش که سرم در نیومده باشه

باور کن منم تو زندگی همه چیز سرم اومده هرچی وه فکر کنی ولی از وقتی که بیخیال کارای شوهرم شدم همه چیز بهتر شد رفتارش باهام هزار برابر بهتر شد الان بدون من آب نمیخوره از در دعوا وارد نشو خودت کنترل کن سر فرصت آروم  باهاش حرف بزن وقتی خونه نیست خودت با کاری سرگرم کن که برات مهم نباشه

خب بدقولی میکنه لازم‌نیست الکی‌بگه مثلا بگه تا ۷ کار دارم چه مشکلی دارم مگه میخوام چیکارش‌کنم

فکر میکنی مشکلی نداری ولی همین گیردادنات باعث میشه بهت دروغ بگه که دست از سرش برداری

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان