2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت

294 بازدید | 21 پست

کلی سبزی و اسفناج و کرفس و گوجه اینا خریده بود مادرشوهرم پاک کرده بود هم برای خودش هم برای دختر و مادر و خواهرش اینا...

خونشون بودیم پدرشوهرم چند بار به مادرشوهرم گفت برو یه بسته هم برای فلانی بیار مادرشوهرم چیزی نگفت و نیاورد

انتظاری ندارم ولی کاش میگفت هنوز آماده نیست یا یکی از دروغای همیشگیشو میگفت

انقدرم جلو بقیه بوسم نمیکرد😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین بهتر از چنین آدمی چیزی بهت نرسه وقتی قلبا راضی نیست خدا نگه داره همسرت و خانواده خودتو 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اخی اگر ب همه داده ی بسته هم برا شما میزاشت محبت بود دیگ چ سختی داشته

ببین وقتی عروس خوبه بودم جایی میخواست بره زنگ میزد برم دنبالش

بعد مثلا تو اون مسجد یا جشنی که میرفتیم به مادرشوهرم گیره روسری یا تسبیح هدیه میدادن یک بار نمیگفت بیا تو بردار من نمیخوام همونم تو خونه خواهرشوهرم میدیدم

ببین وقتی عروس خوبه بودم جایی میخواست بره زنگ میزد برم دنبالشبعد مثلا تو اون مسجد یا جشنی که میرفتیم ...

محبت ندارن دیگ 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️