2777
2789
عنوان

تصادف

182 بازدید | 23 پست

بچها من امروز خبر مرگم گفتم دیگ‌گواهینامه ام اومده برم تو خیابون تمرین رفتنه ک با ماشین بودم خب بود رانندگیم  برگشتنه گند زدم تصادف کردم زدم ب دوتا ماشین حالم خش نیست قلبم درد گرفته دیگ‌نمیخام پشت ماشین بشینم استرس گرفتم😭😐💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از جاهای خلوت شروع میکردی خیابون انتخاب خوبی نبود بازم کم کم از مسیرهای خلوت شروع کن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
صاحب ماشین ها چی گفتن بهت؟

هیچی گفتند خانم چرا کوچه شلوغ اومدی اومدم خونه کلی گریه کردم😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اینجا نقطه عطف رانندگیتهباید ترسو ببوسی بذاری کناراگر میخوای یه عمر از رانندگی لذت ببرید

خیلی ترسیدم 🥲

باید از جاهای خلوت شروع میکردی خیابون انتخاب خوبی نبود بازم کم کم از مسیرهای خلوت شروع کن

دیگ‌فک‌نکنم بتونم بشینم دارم میمیرم از استرس

فدای سرت خداروشکر سالمی

قربونت نفس خداروشکر بچه نبود

جاهای خلوت بیشتر تمرین کن ی مدتی

یعنی دیگ میتونم بشینم 

دیگ‌فک‌نکنم بتونم بشینم دارم میمیرم از استرس

بعد چند عادی میشه برات اگه قصدت راننده شدنه نترس و دست نکش تصادف برای آدمی که 30 ساله رانندگی میکنه ام طبیعیه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بعد چند عادی میشه برات اگه قصدت راننده شدنه نترس و دست نکش تصادف برای آدمی که 30 ساله رانندگی میکنه ...

بیشتر از این ترسیدم صاحب ی ماشین ی داد سرم زد بعد ک دید ترسیدم گفت خانوم تو کوچه های باریک و شلوغ نیا خیلی حالم حس میکنم همه مسخره ام دیگ می‌کنند اخه شهرمون کوچیکه همه همدیگرو میشناسند😭💔

بیشتر از این ترسیدم صاحب ی ماشین ی داد سرم زد بعد ک دید ترسیدم گفت خانوم تو کوچه های باریک و شلوغ نی ...

اوایل رانندگی سعی کن تنها نباشی که اینجور اتفاقی افتاد نترسی مثلا پدری برادری همراهت باشه که جرعت نکنن چیزی بگن بعدشم غلط میکنن مگه خودشون راننده بدنیا اومدن و توی زندگیشون هیچ تصادفی نداشتن