kyrtyjbcsryj مدیر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 عنوان کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست یکی اومد پیویم منو تهدید کرد ک کل گوشیت رو هک میکنم آبروتو میبرم منم تازه ازدواج کردم چکار کنم تورو خدا کمکم کنید از استرس دارم میمیرم😭😭😭 1404/07/09 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimaam عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 469 بلاکش کردم اما میگ من ده ساله کارم همینه چرت میگه بخدا همش دروغه دختر گول نخوری دیدم به دخترا میگفتن عکس از خودتون بفرستین بعدتو گروه با هزاران آدم میگفتن ج نده است و بیاین اینکارو باهاش بکنید فقط بلاک کن و دلیت اکانت بزن
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 چیزی که بتونه تهدید کنه 😐😂 چه میدونم مثلا با پسری چیزی صحبت کنی اینا منظورمه اگه نداری به نامزدت ب ... نه والا نداره اصلانمیشناسمش
dokhtarehzemestooni عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 767 جدی میگی گفتم همینو اتفاقا اره بابا.یه بچه مدرسه ایه شونزده هفده ساله ست حوصلش سر رفته ی چرندی گفته
بهرانیا عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 6565 تلگرام که هک کردنش خیلی خیلی سخته چون کد به گوشیت به برنامه تلگرامت و به ایمیلت میره پس بازم ایشون داره پی پی مضاعف میخوره رمز دو مرحله ای بذار برای تلگرامت گ..ز ملق میشه😂😂
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 چرت میگه بخدا همش دروغه دختر گول نخوری دیدم به دخترا میگفتن عکس از خودتون بفرستین بعدتو گروه با هزار ... باشه عزیزم حتما اره میدونم میگفت عکس خوشگل بفرست وگرنه آبروتو میبرم گفتم هر غلطیمیخوای کن
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 اره بابا.یه بچه مدرسه ایه شونزده هفده ساله ست حوصلش سر رفته ی چرندی گفته احتمالا😂
rixvanos عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 138 نه والا نداره اصلانمیشناسمش بلاکش کن فقط در چند صورت میشه هک کرد گوشیو اونم کل گوشی نمیشهاونم اینه که لینکی چیزی برات بفرسته یا برنامه ای چیزی نصب کنی و....همین طور الکی نمیشه فقط مراقب باش لینکی چیزی الکی باز نکنی برنامه هایی که نصب میکنی و....
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 تلگرام که هک کردنش خیلی خیلی سخته چون کد به گوشیت به برنامه تلگرامت و به ایمیلت میره پس بازم ایشون د ... اره دارم خیلی وقته الانم همه جا قفل گذاشتم از ترسم
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 بلاکش کن فقط در چند صورت میشه هک کرد گوشیو اونم کل گوشی نمیشهاونم اینه که لینکی چیزی برات بفرسته یا ... باش عزیزم مرسی
بهرانیا عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 6565 اره دارم خیلی وقته الانم همه جا قفل گذاشتم از ترسم نگران نباش پس حله
shabgard1 عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 3667 گوشی رو نمیشه هک کردبرا احتیاط رو لینک ناشناس نزنعکس شخصی تو کوشی نزار شماره کارت بانکی تو گوشی نگه ندار برنامه های الکی و زیاد نصب نکنبلواوث و نت کوشی رو الکی روشن نزار قفل بزار برا گوشیتتو گروهای تلگرامی هم عضو نشو
rixvanos عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 138 تلگرام که هک کردنش خیلی خیلی سخته چون کد به گوشیت به برنامه تلگرامت و به ایمیلت میره پس بازم ایشون د ... اصلا تلگرامو نمیشه هک کردپاول جایزه میلیون دلاری گذاشته گفته هر کی بتونه هک کنه بهش میدم این جایزه رو🫥تا فعلا هیچکس نتونسته
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 گوشی رو نمیشه هک کردبرا احتیاط رو لینک ناشناس نزنعکس شخصی تو کوشی نزار شماره کارت بانکی تو گوشی نگه ... باش عزیزم مرسی الان دیلیت اکانت زدم از تلگرام
kyrtyjbcsryj مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 86 اصلا تلگرامو نمیشه هک کردپاول جایزه میلیون دلاری گذاشته گفته هر کی بتونه هک کنه بهش میدم این جایزه ر ... گقت کل گوشی رو حتی مخاطبینت
rixvanos عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 138 گقت کل گوشی رو حتی مخاطبینت حرف مفت زده زیاد این آدما میاد پیوی