2777
2789
عنوان

پوره گوجه فرنگی

446 بازدید | 17 پست

خانوما سلام، میگم من پارسال که پوره گوجه درست کردم بعد اینکه بسته بندی کردم گذاشتم فریز فرداش دیدم کلی آب زرد مانند از خودش پس داده تمام کشو‌ها به گند کشیده شده بود با اینکه ۲ ساعت جوشید سفته سفت شده بود، الانم دارم درست میکنم میترسم اتفاق پارسال بیوفته بعد بسته بندی بنظرتون چطور بسته بندی کنم یا چی کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر دستگاه مخلوط کن و روندو و بلیندر اینا دارید، هر موقع که می‌خواهید آشپزی کنید تازه‌ گوجه فرنگی و پیاز و... رو بگذارید خرد کنه و پوره‌ی گوجه و پیازداغ و... درست کنید.

روی طعم و کیفیت و سلامت غذا تاثیر بسزایی داره.

چطور بسته بندی کردید که آب پس داده

ریختم داخل کیسه فریزر گوشت و سبزی و... چطور بسته بندی میکنیم همون جوری کردم یکی دو ملاقه ریختم داخل کیسه فریزر بعد دو سه تا دور تا کردم

توی ظرفای فریزری بریزمزش بد نمیشه فریز میکنی؟

اخه داخل ظرف فریزری استفاده کردنش بعد سخت میشه یخ میزنه

نه اصلااا اتفاقا یه رنگی داره واسه دمی گوجه و میرزا قاسمی

خاصیت نمیمونه براش که فریز نکنید

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

2 ساعت کم برا جوشیدنش طوری بجوشون که اصلا اب نداشته باشه سفت سفتیمقدار اخر سر روغن بزن

اخه پارسال کم بود یه قابلمه کوچیک اما الان یه سبد بازاری از این بزرگا بود پوره کردم گذاشتم بجوشه