2777
2789
عنوان

کمک کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 24 پست
خستم پردیس کمرم درد میکنه شبا راحت نمیخوابم تا صبح میرم دستشویی

طبیعیه قربونت برم

بارداری پروسه سختی هست واقعا 

طاقت بیار گلم چیزی نموند دیگه🥲🥲🥲

کاش شهر ما بودی یا من مشهد بودم برات غذا میاوردم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ان شاءالله عزیزم طفلک این بچه خیلی اذیت شد

عوضش صاحب یه داداش میشه 😁

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قدنش خیرخدا برات حفظشون کنه و عاقبت به خیر بشن

اولش که ماه رمضان بود من نمیدونستم باردارم کلا روزه گرفتم بعدم اسباب کشی داشتم خیلی اذیت شدم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

ای وایییییی

طبیعیه قربونت برمبارداری پروسه سختی هست واقعا طاقت بیار گلم چیزی نموند دیگه🥲🥲🥲کاش شهر ما بودی یا ...

وای خواهر از غذا که نگو 

اونقدر دلم غذای آماده میخواد منم مامانم پیره خواهرامم هرکدوم گرفتار خودشونن 

همه کارام بعهده خودمه

وای خواهر از غذا که نگو اونقدر دلم غذای آماده میخواد منم مامانم پیره خواهرامم هرکدوم گرفتار خودشونن ...

اگه بگم ادرس رستوران از مشهد و ادرس خونه‌ات رو بده

میفرستی برام ؟ بگم برات غذا بیارن

من جا خواهرت 

اگه بگم ادرس رستوران از مشهد و ادرس خونه‌ات رو بدهمیفرستی برام ؟ بگم برات غذا بیارنمن جا خواهرت

میگم که فشارم بالاست همه چی ممنوعه برام

چرب شور شیرین نباید بخورم وگرنه فشارم میره بالا

اگه دفع پروتئین هم بهش اضافه بسه میشه مسمومیت بارداری 

معلومه که خواهرمی😍

میگم که فشارم بالاست همه چی ممنوعه برامچرب شور شیرین نباید بخورم وگرنه فشارم میره بالااگه دفع پروتئی ...

الهی زودتر بگذره این دوران🩷🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 دعات میکنم