2789
عنوان

کمک کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست
خستم پردیس کمرم درد میکنه شبا راحت نمیخوابم تا صبح میرم دستشویی

طبیعیه قربونت برم

بارداری پروسه سختی هست واقعا 

طاقت بیار گلم چیزی نموند دیگه🥲🥲🥲

کاش شهر ما بودی یا من مشهد بودم برات غذا میاوردم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ان شاءالله عزیزم طفلک این بچه خیلی اذیت شد

عوضش صاحب یه داداش میشه 😁

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدنش خیرخدا برات حفظشون کنه و عاقبت به خیر بشن

اولش که ماه رمضان بود من نمیدونستم باردارم کلا روزه گرفتم بعدم اسباب کشی داشتم خیلی اذیت شدم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

ای وایییییی

طبیعیه قربونت برمبارداری پروسه سختی هست واقعا طاقت بیار گلم چیزی نموند دیگه🥲🥲🥲کاش شهر ما بودی یا ...

وای خواهر از غذا که نگو 

اونقدر دلم غذای آماده میخواد منم مامانم پیره خواهرامم هرکدوم گرفتار خودشونن 

همه کارام بعهده خودمه

وای خواهر از غذا که نگو اونقدر دلم غذای آماده میخواد منم مامانم پیره خواهرامم هرکدوم گرفتار خودشونن ...

اگه بگم ادرس رستوران از مشهد و ادرس خونه‌ات رو بده

میفرستی برام ؟ بگم برات غذا بیارن

من جا خواهرت 

اگه بگم ادرس رستوران از مشهد و ادرس خونه‌ات رو بدهمیفرستی برام ؟ بگم برات غذا بیارنمن جا خواهرت

میگم که فشارم بالاست همه چی ممنوعه برام

چرب شور شیرین نباید بخورم وگرنه فشارم میره بالا

اگه دفع پروتئین هم بهش اضافه بسه میشه مسمومیت بارداری 

معلومه که خواهرمی😍

میگم که فشارم بالاست همه چی ممنوعه برامچرب شور شیرین نباید بخورم وگرنه فشارم میره بالااگه دفع پروتئی ...

الهی زودتر بگذره این دوران🩷🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 دعات میکنم

برای کامنتتون درباره نماز
پیام بدین خصوصی.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

سلام عزیزم درخواست دوستی بدم؟

سلام بله.

راستی اگه میخواین تو سایت مطالب انگیزشی برای نماز دریافت کنین و گزارش بدین و تشویق بشین برای استمرار در نمازخون بودنتون،
دوستانم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@ظهور313

@مینای_بهاری

@مستانه69

@خانمحاجآقا

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

سلام بله.راستی اگه میخواین تو سایت مطالب انگیزشی برای نماز دریافت کنین و گزارش بدین و تشویق بشین برا ...

زهرا خانوم من چون زیاد سایت نمیتونم بیام باهم حرف بزنیم بهتره

زیاد از سایت استفاده نکردم حتی بلد نیستم تو خصوصی پیام بدم شما پیام بدین اول تا من آیدی شمارو داشته باشم