2777
2789
عنوان

دیدید یکی خوشگل نباشه ولی بهش بگن خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 60 پست
خواهشا بعد از تایپ کردن بخونیدش و اصلاحش کنید. ببین خودت میتونی بخونی چی نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

گفت اگه کسی زشت باشه چیزی نمیگم که زشتی یا خوشکل... ولی اگه غریبه باشه خوشکل باشه میگم خوشگلی... اگر تو جمع بچه ها بهت زل میزنن پس خیلی زیبایی😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی ب منم خوشگل💔🤣آرزو ب دل موندم یه بار رلم بگه ولی نمیگههههه🤣

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

گفت اگه کسی زشت باشه چیزی نمیگم که زشتی یا خوشکل... ولی اگه غریبه باشه خوشکل باشه میگم خوشگلی... اگر ...

فهمیدم اما منظورم اینه درست بنویسیم. مگه چه اشکالی داره؟ حالا دو ثانیه دیرتر بیاد رو صفحه! 

راس میگن بابا خوب وقتی میری ی جا تعریف میکنن مجبور ک نیستن الکی تعریف کنن مگه اینکه یکی خودش بپرسه ب ...

نه اصن روم که نمیشه بپرسم

ولی میگن. فک میکردم به همه میگن

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
خواهشا بعد از تایپ کردن بخونیدش و اصلاحش کنید. ببین خودت میتونی بخونی چی نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

من عادت  کردمم به پچل نوشتن👍

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یکی ب منم خوشگل💔🤣آرزو ب دل موندم یه بار رلم بگه ولی نمیگههههه🤣

منم دقیقا چون شوهرم نمیگه حس میکنم نیستم😂

بعد به شوهرم میگم چرا نمیگی

میگه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است😐

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
منم همینطورمخصوصا خیلیییی بدعکسمحس میکنم بدعکسیم اعتماد به نفسمو کرفته

منم بدعکسم🤣🤣🤣🤣🤣

قیافمم با توعکس زمین تا اسمون فرق داره😩

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بزرگا نگاه کنن یعنی خوشگل نیس؟

کلن  این یک تلنگری هست ک بچه ها محو بشن یعنی زیبای

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏