2777
2789
عنوان

دخترابیاین

117 بازدید | 15 پست

دخترا امروز حالم گرفتس بدجوری حس پوچی دارم!مجردم وحدودشش ماهی بود تورابطه ای بودم ک خیلی عالی شروع شد خیلی حسمون باهم خوب بود بهترین روزا بودن!قصد بر ازدواج بود شماهرچی ازشریک عاطفیت میخاستی مانگفته واسه هم میکردیم چی بگم که چیا شد‌ خوب خوب رد شد روزای باهم بودنمون.قرار شدبامادرش اشنام کنه بعدش بیادمادرمنوببینه ازاون روز ک مادرشو دیدم انگار اسمون اومد زمین همه چی عوض شد.رابطمون ب گرمی قبل نبودولی باهم بودیم خوده پسره نظامیه عین قبل نشد هرماه سردتر شد بلاک مبکرد روزبعد انبلاک.بحث میشد بیحوصله بودهمش میگف اعصابم نمیکشه بدنم نمیکشه رفتارای عجیب غریب یه لحظه گرم بود به لحظه سرد!حتی زنگ زد ب مامانم قراراشنایی گذاشت بعده ظهرش گف بگو نمیتونم بیام یه مشکلی براش پیش میومد بامن کات میکرد

تاابنکه پسرعموش مریض بود ونیازبه پول زیادداشتن یکم طلاداشت بهم گف میخام بفروشمش حتی ماشینمو منم گفتم نه من تاییدنمیکنم در حدوسعت کمک کن ولی همه چیو نفروش ماهم میخایم زندگی کنیم گفت بخای نخای میفروشم وکارشوکرد!منم ناراحت شدم گفتم چطور به من میاد میگی صبرکن تا سال بعدمنو تحقیرکردی جلوخانوادم نیومدی اشناشدی پس خاستن توانستنه

تاحرف نزدیم گفتم فضابدم متوجه اشتباهش بشه اصلاخبری نشد دیروز بهم گفت دیگه تمومه من رابطع نمیخام ازدواج نمیخام بیخالم شو کش نده این اواخر بعده دیدن مادرش ادابازی در میاورد ولی دیشب گفتم اشتی کنیم ولی گفت تمومه اخرشم تموم شدن رو انداخت گردن من و گفتن طلانفروش. واقعا دلم شکست شرمنده خودم شدم بخاطر دلسوزیام فداکاریام درک کردنام!نمیفهمم چیشد اصلا چراانقد راحت تموم شد 

حالا کاری ب بقیه چیزا و بچه ننه بودنش ندارم..

مگه این پسر عمو چکار کرده براش که طلاهارو خرج اون کرده؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کاری ب بقیه چیزا و بچه ننه بودنش ندارم..مگه این پسر عمو چکار کرده براش که طلاهارو خرج اون کرده؟

حس دین بودن! ک زمانیکه بابام مریض بود نون خونمونو هم میخرید میاورد نمیتونستم بی تفاوت باشم .

منم گفتم اگه زیادداشتیم کمک کن ولی ببین وضع مارو باید جمعو جور کنیم واسه زندگیمون

که گف بخای نخای میفروشم منم امپر چسبوندم گفتم پس من چی چرا ب من میاد صبر میشه واسه یکی دیگه فدا کردن

اینو بهونه کرد گف تموم هرچی گفتم و نوشتم از دیدگاه منم ببین گف مهم نیس تموم شده لعنت بهش

خوب بهتر فردا میرفتی زندگی مشترک با دوتا بچه بغلت طلاق میگرفتی

ادم ناراحت میشه دلش غصه میخوره ک تا کی؟ الان ترس افتاده ب دلم ب همه چی مشکوکم روحم کشش نداره این راهو دوباره از صفر برم با یکی دیگه

حس دین بودن! ک زمانیکه بابام مریض بود نون خونمونو هم میخرید میاورد نمیتونستم بی تفاوت باشم .منم گفتم ...

اشکال نداره عزیزم

برو خدارو شکر کن با دوتا بچه قد و نیم قد به مشکل بر نخوردین

مطمئن باش این رابطه برات رابـطه درستی نمیشد.. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ادم ناراحت میشه دلش غصه میخوره ک تا کی؟ الان ترس افتاده ب دلم ب همه چی مشکوکم روحم کشش نداره این راه ...

از اول سخت بگیرین بعدش ناراحت نشین ،من عروس هلندیم گمشده ۳ساله یادم نرفته  حالا چه برسه به یه ادم😬سعی کنین ادما رو وارد زندگیتون نکنین 

کاربری دست۱۰نفر میباشد

اشکال نداره عزیزمبرو خدارو شکر کن با دوتا بچه قد و نیم قد به مشکل بر نخوردینمطمئن باش این رابطه برات ...

حالا کارشو کرد این هیچ! از این ناراحتم چطور محبتای من به چشم نیومد همین ک گفتم نفروش انقد پررنگ شد که بزنه زمین همه چیو چقد یه ادم میتونه سنگدل باشه بخاطر هیچی تموم کنه 

حالا کارشو کرد این هیچ! از این ناراحتم چطور محبتای من به چشم نیومد همین ک گفتم نفروش انقد پررنگ شد ک ...

هیچی نبوده

این بهانه ش بوده

مامانش پُرش کرده،اینم که بچه ننه

از اول سخت بگیرین بعدش ناراحت نشین ،من عروس هلندیم گمشده ۳ساله یادم نرفته حالا چه برسه به یه ادم😬س ...

سخت گیریام کم نبود خودش انقد زنگ زد و گذاشت و برداشت دستم ب رابطه رفت اونم با دلیل ازدواج!نرسوند که هیچ! من دنبال راه حل بودم اون فرار  حیف فقط

حالا کارشو کرد این هیچ! از این ناراحتم چطور محبتای من به چشم نیومد همین ک گفتم نفروش انقد پررنگ شد ک ...

خوب یاد بگیر از این به بعد خرج نکنی محبتارو ،یکم سفت بگیرین دخترا خیلی شل کردین😑

کاربری دست۱۰نفر میباشد

سخت گیریام کم نبود خودش انقد زنگ زد و گذاشت و برداشت دستم ب رابطه رفت اونم با دلیل ازدواج!نرسوند که ...

اگه کسی واقعا شمارو بخواد همون اول با خانوادش در میون میزاره میرن رسمی صحبت میکنن با خانواده طرف نه اینکه حالا بیا دو سه روز حرف بزنیم اینا

کاربری دست۱۰نفر میباشد

هیچی نبودهاین بهانه ش بودهمامانش پُرش کرده،اینم که بچه ننه

ازهمین بدم میاد ک ننت نخاست توچرا ادامه دادی مگه بحث نشد همون اول میرفتی .اصلا چطور عشقی داشتی ک زورت ب هیچی نرسید

هی حال به حالی میشد هی قاطی میکرد همه چیو باهم بی دلیل 

دلسوزی خانوادشو نداشت من داشتم براش انگار زبونش قفله خودش هم نمیدونه چیکار کنه عین بچه ۱۳ سالس

خوب یاد بگیر از این به بعد خرج نکنی محبتارو ،یکم سفت بگیرین دخترا خیلی شل کردین😑

من میدیدم خیلی دستش تنگه خیلی سختی میکشه سر قسطاش خاسته های زیادی نمیکردم میگفتم با برنامه بریم جلو همش میگف من شرمندتم هیچ کاری نکردم همین ک محبتامو میدید خیلی خوشم میومد ک قدرشناسی میکنه و میفهمیدم دستش باز باشه بارفتاراش نشون میداد یه کله میاد 

ولی بعده دیدن مادرش خیلی چیزارو عوض کرده بود 

من میدیدم خیلی دستش تنگه خیلی سختی میکشه سر قسطاش خاسته های زیادی نمیکردم میگفتم با برنامه بریم جلو ...

تنها چیزی که میتونم بگم بهت وارد روابط خارج از چارچوب ها شدن و بدون معارفه رسمی مثل یه دیواریه که خشت اولش کجه که ... تا آخر کج میره آخرشم به جایی نمیرسه

کاربری دست۱۰نفر میباشد