2777
2789

پوشش خوبه ولی من کلم خارش میگیره وقتی یچی بچسبه هم

اگ اذیت نیستی اینجوری ک عالیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشش خوبه ولی من کلم خارش میگیره وقتی یچی بچسبه هماگ اذیت نیستی اینجوری ک عالیه

عع نع من اذیت نمیشم بچسبه یا یچیز حتی سفت باشه😄

پس خوبه

ینی جلوی سینه میپوشونه ؟روسری ک این مدلیه ولی چون اینو تالا نداشم نمیدونم 

عع نع من اذیت نمیشم بچسبه یا یچیز حتی سفت باشه😄پس خوبهینی جلوی سینه میپوشونه ؟روسری ک این مدلیه ولی ...

بعضیاشون بلندن اره میپوشونن کاملا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دقیقا منم روسری میزارم همیشه ولی اینو برا باشگاه رفتن میخام دس پا گیر نباشه...

روسری گره ای نمیپوشی؟ 

البته فرم صورت مهمه ببین بهت میاد یا نه 

از این طلق های شیشه ای هم میتونی بزاری جلوی شال

روسری گره ای نمیپوشی؟ البته فرم صورت مهمه ببین بهت میاد یا نه از این طلق های شیشه ای هم میتونی بزاری ...

نه بهم نمیاد چن سال پیش ییار گذاشم یجوری بود برام

تلقم عادت ندارم اخع فقد یچیز میخام دس پا گیر نباشع بیرون ک اوکیم با روسری حتی بدون تلق