2777
2789

نامزد داداشم خیلی داداشمو اذیت کرد 

خونه تازه ساخت و کلید نخورده داداشمو گفت کناف قدیمی شده لاین نوری میخوام کابینت هارو گفت قدیمی شده مدل جدید بزنیم 

کلی اضافه خرج درآورد 

این وسط هم عید اولی نیم ست گرفت بابام

من انگشتر ۶ گرمی گرفتم

مامانم و داداشم پول روهم گذاشتن ۳ تا النگو بردن سنگین و کار شده اماراتی بردیم 

باز این وسط کل جهاز رو هم ما خریدیم خانواده دختر گفتن ما نداریم تیکه تیکه خریدیم من چند تا تیکه خریدم گفتم به داداشم فشار نیاد 

خانواده دختره گفتن بزنید اسم ما لیست بنویسید اسم ما بگیم خودمون خریدیم به فامیل 

دیگه سر اون قهر کردن عروسی بهم خورد یعنی خود دختره بهم زد 

الان پشیمون شده میاد میگه تو بگو به داداشت بگو پشیمونم فلان منم اوایل دلم میسوخت براش ولی الان میبینم هیچ تغییری نکرده همچنان میخواد با سلیطه بازی پیش ببره کارارو الان هم منو مقصر میدونه چرا با داداشت حرف نمیزنی راضیش کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف نزن .بگو داداشت داره با یکی دیگه ازدواج میکنه وتو دخالت نمیکنی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دخالت نکن به هیچ عنوان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

این کارو نکنیا

همون زودتر شرش کنده شد چه خونواده پولکی ان

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اون که عروسی کرد خونم گذفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه اینا قبل محرم قرار بود عروسی کنن😂

طلا ها حالا کجاس

هیچ وقت دختر با وضع اقتصادی خیلی پایین ترخودتپن نگیرید دختر باید چشم و دل سیر باشه