2777
2789
عنوان

همش چسبیده بهم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 26 پست
الهیی  به نظرم اظطراب جدایی داره انگار نگرانه که شما رو از دست بده  حالا ببین چه رفتاری ...

اره واقعا انگار میترسه ازم جداشه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
اخه بقیه صداشون در اومده عمه هاش خاله خودم خاله ی خودش همه میگن چرا پیشمون نمیاد یکم

خوب حالا باید علت رفتارشو بفهمی 

زووور که نیست 

بچه رو به زور نمیشه از خودت دور کنی ضربه میخوره 

من میگم با یه مشاور کودک مشورت کن 

من بچه های این سن دیدم که سخت به کسی اعتماد میکنن و طبیعیه

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با مامان بزرگش خوبه نه؟چون میگی پیشش میمونه.پس بهش اعتماد کرده 

حالا بقیه هم باید اعتماد کنه ولی هتوز اعتمادش جلب نشده

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
خوب حالا باید علت رفتارشو بفهمی  زووور که نیست  بچه رو به زور نمیشه از خودت دور کنی ضربه ...

اابته اینم بگم عاشق باباشه و پیش اونم که هست خیلی دوس داره همش باهاش بازی کنه و ...

فکر خوبیه حتما با مشاور در میون میذارم مرسی از کمکت گلم🌷😍

با مامان بزرگش خوبه نه؟چون میگی پیشش میمونه.پس بهش اعتماد کرده  حالا بقیه هم باید اعتماد کنه و ...

اره باهاشون خوبه

با بقیه هم تا وقتی من نباشم خوبه وقتی من هستم انگار دیگه کسیو جز من و باباش نمیشناسه😑😥😂

قدرشو بدون از خودت نرون مل مامان من

از نوزادی تا دبیریتان همش بهش میچسبیدم خیلی دوسش دارم خیلی میبوسیدم و.... از بس گفت چقدر میبوسی و.. کم کم سرد شدم تا جایی که چند ساله نمیتونم بغل کنم و ببوسمش

دوست داره بهت میچسبه مگه چی میشه

منم يكي دارم همينطوري

البته الان گنده شده

مرد شده

٢٨سالش شده

شوهر نره خر من صبح تا شب چسبيده ول هم نميكنه

بهش ميگم چسباك

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
منم يكي دارم همينطوري البته الان گنده شده مرد شده ٢٨سالش شده شوهر نره خر من صبح تا شب چسبيده ول ...

😂😂😂😂شوهر که خوبه به آدم بچسبه

من شوهرم که همش سرکاره وقتی سرکار نیس همش به همدیگه چسبیدیم😁

قدرشو بدون از خودت نرون مل مامان من از نوزادی تا دبیریتان همش بهش میچسبیدم خیلی دوسش دارم خیلی میبو ...

آخی عزیییزم چه مهربونی شما

نه منم واقعا دوسش دارم فقط مواقعی که مهمون دارم کار دارم اینجوری اذیت میشم

خب بنظرتون چیکار کنم یکم بهتر بشه دیگه واقعا از دستش عاصی شدم جسارتا یه دستشویی میخوام برم پشت در گر ...

سلام عزیزم. میتونم بپرسم الان دخترتون بهتر شده یا نه؟ تا چه سنی وابسته بود؟ دختر من یک سال و نیمشه، عین چسسسب می‌چسبه به من، تو خونه که تنهاییم تو مهمونیا همه جا😭 بخدا دیگه دارم روانی میشم. موقع آشپزی، حتی wc میرم باهام میاد تو میگه بقلم کن، من دیگه نمیدونم چکار کنم😭