دوستان دخترم یک سالو هفت ماهشه ولی اصلا نمیره بازی کنه و پیش بچهای فامیل هم نمیره همش به خودم چسبیده باورتون نمیشه چقدر اشپزی کردن با اینجور بچه ای سخته
اینم بگم که اگه یکی دوساعت بذارمش پیش مامانم و خودم بیرون کار داشته باشم مامانم میگه همش بازی کرده و کاری نداشته
منکه باشم همش ننگی میکنه😣
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟
آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از نوزادی تا دبیریتان همش بهش میچسبیدم خیلی دوسش دارم خیلی میبوسیدم و.... از بس گفت چقدر میبوسی و.. کم کم سرد شدم تا جایی که چند ساله نمیتونم بغل کنم و ببوسمش
خب بنظرتون چیکار کنم یکم بهتر بشه دیگه واقعا از دستش عاصی شدم جسارتا یه دستشویی میخوام برم پشت در گر ...
سلام عزیزم. میتونم بپرسم الان دخترتون بهتر شده یا نه؟ تا چه سنی وابسته بود؟ دختر من یک سال و نیمشه، عین چسسسب میچسبه به من، تو خونه که تنهاییم تو مهمونیا همه جا😭 بخدا دیگه دارم روانی میشم. موقع آشپزی، حتی wc میرم باهام میاد تو میگه بقلم کن، من دیگه نمیدونم چکار کنم😭