2777
2789
عنوان

همش چسبیده بهم😣

1734 بازدید | 26 پست

دوستان دخترم یک سالو هفت ماهشه ولی اصلا نمیره بازی کنه و پیش بچهای فامیل هم نمیره همش به خودم چسبیده باورتون نمیشه چقدر اشپزی کردن با اینجور بچه ای سخته

اینم بگم که اگه یکی دوساعت بذارمش پیش مامانم و خودم بیرون کار داشته باشم مامانم میگه همش بازی کرده و کاری نداشته

منکه باشم همش ننگی میکنه😣

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

پسر منم تو خونه تنهاست همینطوره. الان دو سالش شده هنوز همینه.ولی بیرون و تو مهمونی بهتره

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان بدش به من😍😁

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

خب بنظرتون چیکار کنم یکم بهتر بشه دیگه واقعا از دستش عاصی شدم جسارتا یه دستشویی میخوام برم پشت در گریه میکنه

عزیزم من که اومدم شهرتون بدش بمن خودم برات بزرگش میکنم حوصلمم سر نمیره خخخ

اخ ای جونم چشم خاله جونش😊😍😍

تنها پناهش شما هستی 

اخه بقیه صداشون در اومده عمه هاش خاله خودم خاله ی خودش همه میگن چرا پیشمون نمیاد یکم

خب بنظرتون چیکار کنم یکم بهتر بشه دیگه واقعا از دستش عاصی شدم جسارتا یه دستشویی میخوام برم پشت در گر ...

الهیی 

به نظرم اظطراب جدایی داره انگار نگرانه که شما رو از دست بده 

حالا ببین چه رفتاری باعث شده 

نمیدونم والا

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
😂😂😂کاری از دستت بر نمیاد منم اینطوری بودم همش چسبیده بودم به مامانم دقیقا مثل دختر تو بودم بزرگ ش ...

مثلا تا چندسالگی باید صبر کنم؟😂😂😂