از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
چون تاپیکتو قفل کردی اومدم جوابتو بدم بچتو ی دکتر ببر نه که تو سایت عمومی پوشک کثیفش و بزاری 🤢🤢🤢
اگه دقت کرده باشی اسم سایت نی نی سایت اساس و پایه ش براساس مشکلات مادران و بچه هاشون !!!!! دلیل نیست مادری اگر مثل من در مورد مشکل بچه ش با چند نفر با تجربه مشکلی در میون گذاشت بچه ش نمیبره دکتر
همون تایم همسرم با گوشیش دستون پخت کباب میدید بعد گوشیش من برداشت گوگل سرچ کن با عکس های اینا مواجهه شد دیگه چندشش شد گفت گوشی منا نگاه گوشی تورو نگاه😂
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من علوم آزمایشگاه خوندم تقریبا کارم هم در رابطه همین ها.... عادت دارم
برا ماها که مادریم اشکال نداره عادی
بچتم چیزیش نیست نگران نباش