2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما لازم نیست چیزی که نپسندید اصلا نگاه کنی حالا من از روی نگرانی تو تاپیک قبلی عنوان نکردم ولی شمای ...

انشاله زودی خوبی میشه گلم 

خودتو درگیر صحبت های اشتباه دیگران نکن عزیزم .

سردیش شده بچتون 

قطره پروکید داری بهش بده زود زود خوب میشه

لطفا لایک نکنید .

11 ماه

چیز خاصی نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چون تاپیکتو قفل کردی اومدم جوابتو بدم بچتو ی دکتر ببر نه که تو سایت عمومی پوشک کثیفش و بزاری 🤢🤢🤢

اگه دقت کرده باشی اسم سایت نی نی سایت اساس و پایه ش براساس مشکلات مادران و بچه هاشون !!!!! دلیل نیست مادری اگر مثل من در مورد مشکل بچه ش با چند نفر با تجربه مشکلی در میون گذاشت بچه ش نمیبره دکتر

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

داشتم غذا میخوردم😂پهلوش سرما خورده شاید

بزار یه خاطره برات بگم

من دوقلو داشتم همین مدل شدن کلی تو گوگل سرچ کردم

همون تایم همسرم با گوشیش دستون پخت کباب میدید بعد گوشیش من برداشت گوگل سرچ کن با عکس های اینا مواجهه شد دیگه چندشش شد گفت گوشی منا نگاه گوشی تورو نگاه😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بزار یه خاطره برات بگممن دوقلو داشتم همین مدل شدن کلی تو گوگل سرچ کردمهمون تایم همسرم با گوشیش دستون ...

من علوم آزمایشگاه خوندم تقریبا کارم هم در رابطه همین ها.... عادت دارم

من علوم آزمایشگاه خوندم تقریبا کارم هم در رابطه همین ها.... عادت دارم

برا ماها که مادریم اشکال نداره عادی

بچتم چیزیش نیست نگران نباش

اگه دقت کرده باشی اسم سایت نی نی سایت اساس و پایه ش براساس مشکلات مادران و بچه هاشون !!!!! دلیل نیست ...

چرا قبول نمیکنی اشتباهتو؟دیگه حوصله بحث ندارم ریپ نزن

دیدی که تو تاپیک قبلتم همه بت گفتن 🤐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چرا قبول نمیکنی اشتباهتو؟دیگه حوصله بحث ندارم ریپ نزندیدی که تو تاپیک قبلتم همه بت گفتن

من از همون اول گفتم اشتباه عنوان تاپیک بود تو اینجا بیکار بودن ت قبول نکردی فقط منتظر همچین فرصت های هستید

من از همون اول گفتم اشتباه عنوان تاپیک بود تو اینجا بیکار بودن ت قبول نکردی فقط منتظر همچین فرصت های ...

وقتی جواب میدی ریپ میزنی قفل میکنی منم مجبورم بیام جوابتو بدم دیگ ریپ نزن اشتباهاتم بپذیر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding