dorsa_ui مدیر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 49 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست سلام من سه روزه دماغمو عمل کردم چشامو میبندم کابوس میبینم یا همش خون و جراحی جلو چشممه،خودمو تو آیینه میبینم وحشت میکنم ،حالت تهوع شدید دارگم نمیتونم چیزی بخورم 1404/07/09 | 15:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 چرا اینجوری شدی؟؟؟! ممکنه واسه داروی بیهوشی باشه با کارت حتما حرف بزن یا دستیار پزشکت
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 واییی نهههه نگو دارم میمیرم مثل سگ پشیمونم عمل بینی عمل راحتیه کهمن تازه تو روز جنگ عمل کردم و کلا خیلی استرسم زیاد بود چون همش نگران بودم وسط عمل بیمارستانم و بزنن و تهران بود عملم خودم مشهد بازم خود عمل نه درد داشت نه چیزی خداروشکر تامپونم نداشتم عمل بینی کلا عمل راحتیه
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 پماد و قطره و قرص چی بهت داد؟ پماد جنتاماییسین دادم روی بخیه ها زدم قرصم فقط چرک خشک کن قرص آناناس و استامینوفن
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 منم عمل دارم پنج آبان میشه از روتینت بگی سرم و پماد و اینا ببینم چجوریه من سر در نمیارم از طرفی برای ... من تازه عمل کردم سرم شستشو رو بعد سه روز استفاده کردم پمادم واسه رد بخیه اون سیکالفیت گرفتم از ترکیه و اصلا جایی نمونده از بخیم خدارو شکر
1tatality عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1799 من تازه عمل کردم سرم شستشو رو بعد سه روز استفاده کردم پمادم واسه رد بخیه اون سیکالفیت گرفتم از ترکی ... خداروشکر بعد از کشیدن بخیه باید شروع کنی به ترمیم کننده زدن درسته؟دکترتون گفت تا چه مدت چسب بزنید؟من تیپ پلاستی دارم ینی فقط نوک بینی دس میخوره نه پره و استخون خیلی زیاد میترسم بینیم کج شه چسب زدنی یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 خداروشکر بعد از کشیدن بخیه باید شروع کنی به ترمیم کننده زدن درسته؟دکترتون گفت تا چه مدت چسب بزنید؟من ... بله دقیقا روزی دوبار یکماه زدم من پمادم عالی بود اصلا رد بخیه ای نداشتم البته دکترم خوب بخیه زده بودو برشم کم بود کلا
1tatality عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1799 بله دقیقا روزی دوبار یکماه زدم من پمادم عالی بود اصلا رد بخیه ای نداشتم البته دکترم خوب بخیه زده بود ... من از قسمت تیغه وسط بینی بخیه میخوره خب پس سیکالفیت اون میگیرم برای ترمیم کننده یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 منم ۱۲ روزه کردمروزای اول خیلی سخته منم چشمامو میبستم اون صحنه ها میومد لا استرس بیدار میشدم الهی. فیلم از عمل تو پیج دیده بودی؟ چون دخترخالم همینطور بود و کلی اذیت شد بعد عمل. من دیگه اصلا ندیدم فیلمهای عمل بینی
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6506 الهی. فیلم از عمل تو پیج دیده بودی؟ چون دخترخالم همینطور بود و کلی اذیت شد بعد عمل. من دیگه اصلا ندی ... فیلم خودم؟نه من چون بخیه برام دوباره زدن اون صحنه هی میومد تو چشم
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 فیلم خودم؟نه من چون بخیه برام دوباره زدن اون صحنه هی میومد تو چشم گفتی 12 روزه عمل کردی؟ گچ نداری پس؟ از نتیجت راضی ای|؟
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6506 گفتی 12 روزه عمل کردی؟ گچ نداری پس؟ از نتیجت راضی ای|؟ اون موقعی که اینجا نوشته بودم روز ۱۲ بودم عزیزمالان روز ۱۷ امفرمش خوبه فقط ورم زیاد داره
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 برای من عمل کامل نیست تیپ پلاستیه یا بیحسی و فقط نوک بینی اصلاح میشه قراره افتادگیش رو برطرف کنم و ن ... در هر حال مهم نتیجست یکی دو ماه اینور اونور مهم نیستتا آخر عمرمون نتیجش ولی باهامونه
1tatality عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1799 در هر حال مهم نتیجست یکی دو ماه اینور اونور مهم نیستتا آخر عمرمون نتیجش ولی باهامونه آره برای همون میترسم از من فقط اصلاح نوک بینی همون رفع افتادگی و گرد کردن نوک بینی با بیحسیه تو یساعت انجام میشه دعا کن برام یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 خداروشکر بعد از کشیدن بخیه باید شروع کنی به ترمیم کننده زدن درسته؟دکترتون گفت تا چه مدت چسب بزنید؟من ... مبارکت باشهدکترم گفت دو هفته فقط چسب بزنم
خانم_ناصری عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 36 برای من عمل کامل نیست تیپ پلاستیه یا بیحسی و فقط نوک بینی اصلاح میشه قراره افتادگیش رو برطرف کنم و ن ... دکترا نظرشون باهم فرق دارهبعضی ها میگن دوهفته چسب بزن و مدل چسبشونم فرق داره و یادت میدن بعضیام میگن تا دو سه ماه بزنی