2777
2789

درمورد سبوس برنج اطلاعی ندارم ولی درکل قرص نخور واسه هرچی خوب نیس اول باید اصلاح سبک زندگی کنی یعنی خوابتو تغذیتو و روحیتو درست کنی ودرکنار اینا که درست کردی شامپو سبغ بزن خیلی خوبه برا من که تاثیر داشت روش مصرفش اینجوریه که به مدت ۶ ماه هروقت که رفتی حموم یذره بزن کف موهات ماساژ بده به ساقه موهات بزن ماساژ بده بعد ۱۰ دقیقه بشور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد سبوس برنج اطلاعی ندارم ولی درکل قرص نخور واسه هرچی خوب نیس اول باید اصلاح سبک زندگی کنی یعنی ...

بعد این شامپو فقط رو رشد قدی مو تاثیر داره؟مثلاً موها رو پر پشت نمیکنه و ریزش موها رو قطع نمیکنه و باعث رویش مجدد مو نمیشه؟راستی اگه کف این شامپو بخوره به گردن و صورت اونجا هم مو در نمیاره یا موهای کرکی ضخیم نمیشن؟

بعد این شامپو فقط رو رشد قدی مو تاثیر داره؟مثلاً موها رو پر پشت نمیکنه و ریزش موها رو قطع نمیکنه و ب ...

روی همچی تاثیر داره وقتی ریزش کم بشه و مو زخیم بشه مو بلندم میشه واینکه بله باید مواظب باشی روی گردن و صورتت نریزه

روی همچی تاثیر داره وقتی ریزش کم بشه و مو زخیم بشه مو بلندم میشه واینکه بله باید مواظب باشی روی گردن ...

رو صورت که به نظرم میریزه ار چقدرم مراقب باشی.تو چجوری استفاده میکنی که کفش رو صورتت نمیاد؟رویش مجدد هم داشتی؟

رو صورت که به نظرم میریزه ار چقدرم مراقب باشی.تو چجوری استفاده میکنی که کفش رو صورتت نمیاد؟رویش مجدد ...

مثل شامپو های دیگه زیاد کف نمیکنه اندازه وسط کف دسته باز بستگی به هجم موهات داره مقداری بزن که به همه جای کف سرت برسه به اندازه نه خیلی زیاد نه کم واینکه شستن اصلا زیاد کف نداره مهم اولشه که خود شامپو نریزه روی شونه یا صورتت طرز استفادش که بهت گفتم رویش مجدد بله داشتم درکل اولم گفتم حداقل بعد چند ماه کم کم نتیجه واقعی رو میبینی اولش ریزشو بیشتر قطع میکنه که کم کم موهای جدید رشد کنن یادتم نره ۶ ماه باید استفاده کنی 

مثل شامپو های دیگه زیاد کف نمیکنه اندازه وسط کف دسته باز بستگی به هجم موهات داره مقداری بزن که به هم ...

میگی اولش ریزشو زیاد میکنه؟راستی موهای جدید که در میاره سرت نازک و کرکی نیستن که موقع شونه کردن بریزن؟قیمتش چنده؟تار موهاتم ضخیم کرد؟مثلاً تو یه ماه رشدی قدی موهات چند سانت بود؟

میگی اولش ریزشو زیاد میکنه؟راستی موهای جدید که در میاره سرت نازک و کرکی نیستن که موقع شونه کردن بریز ...

درمورد سوال اولت هیچ چیزی ریزش قطع نمیکنه ریزش کم میکنه و اینکه اولم گفتم اولش ریزشو کم میکنه بعد چند ماه تاثیر زیادشون میبینی و اینکه تاپیک بالاها گفتم که باید ۶ ماه کامل هروقت میری حموم مصرف کنی من دوتاشو خریدم از عطاری شد ۱۱۰ تومن از یه عطاری خوب که کلا چیزای خوب و باکیفیت میاره اگه میشناسی تو شهرتون بخر یا بپرس ببین کجا چیزای با کیفیت میاره از اونجا بخر

درمورد سوال اولت هیچ چیزی ریزش قطع نمیکنه ریزش کم میکنه و اینکه اولم گفتم اولش ریزشو کم میکنه بعد چن ...

راستی میشه مثلاً قبل از اینکه از شامپوی سبغ بزنی یه شامپوی دیگه هم که موثره بزنی به موهات؟