2777
2789
عنوان

تاپیک فرزند پروری مامانای گل بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 72 پست
سبک مشارکتی یا دموکراتیک 👪 👩‍👩‍👧‍👦 در سبک دموکراتیک والدین قوانین و انتظارات روشن ...

ببخشید قوانین رو گفتی ولی وقتی انجام نشه چی؟ باید پافشاری داشته باشند   خانواده ؟

😍😍همسرم عزیزم مرسی ک هستی و دنیامو بهشت کردی😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا تو مدرسه ک معلم میگه جون شلوغ کردی امتیازت کم میشه چیزی نمیگه و نمسگه ک دوستم باهام حرف زد وقتی میرسه خونه گریه میکنه

ی مدت حتی روش نمیشد جوابی را ک بلده دستش را ببره بالا ولی اینقدر بهش گفتم و ب معلمش سپردم الان یکم بهتره

چیکار کنم من؟

یا تو مدرسه ک معلم میگه جون شلوغ کردی امتیازت کم میشه چیزی نمیگه و نمسگه ک دوستم باهام حرف زد وقتی میرسه خونه گریه میکنه

ی مدت حتی روش نمیشد جوابی را ک بلده دستش را ببره بالا ولی اینقدر بهش گفتم و ب معلمش سپردم الان یکم بهتره

چیکار کنم   من؟

ببخشید قوانین رو گفتی ولی وقتی انجام نشه چی؟ باید پافشاری داشته باشند خانواده ؟

خواهش میکنم گلم . بهتره اعضای خانواده کنار هم جمع بشن و باهم قوانینی برای خونه بزارن ، اینطوری چون خود بچه ها هم توی این کار شرکت داشتن خیلی بهتر اونارو رعایت میکنن . وقتی قوانین رو گذاشتیم دوباره با مشورت هم برای کسی که اونارو انجام نده یه تنبیه میزاریم . 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
یا تو مدرسه ک معلم میگه جون شلوغ کردی امتیازت کم میشه چیزی نمیگه و نمسگه ک دوستم باهام حرف زد وقتی م ...

9 سالشه پسرم

بهتره اعضای خانواده کنار هم جمع بشن و باهم قوانینی برای خونه بزارن ، اینطوری چون خود بچه ها هم توی ا ...

خب من قوانین رو میزارم و میگم وقتی از ودرسه میایی لباسات مرتب اویزون کن و دست و صورتت را بشور ولی وقتی میرسه میگه خستم درک کن یکمم گیر بدم گیره میکنه

ضمنا حس میکنم یکم کمبود محبت داره چون فرزند طلاقه و مادرش جدا شده من چجوری باهاش رفتار کنم؟

یا تو مدرسه ک معلم میگه جون شلوغ کردی امتیازت کم میشه چیزی نمیگه و نمسگه ک دوستم باهام حرف زد وقتی م ...

حتمن در محیط خونه طوری رفتار کردین که نمیتونسته راحت احساساتشو بیان کنه براتدن نه ؟ به نظر من باهاش مثل دوست باشین و بذارید راحت نظرات و احساساتشو بهتون بگه تا در محیطهای دیگه هم بتونه ناراحتیشو بیان کنه بجای گریه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

پسر منم تو مشکل یا اگه جایی گیر کنه  سریع گریه میکنه  چیکار کنم؟

پسر گلت اعتماد به نفسش پایینه و یاد نگرفته چطور مشکل رو حل کنه 

اول اینکه خودتون وقتی مشکلی پیش میاد اگه از راه صحیح و درست حلش کنین کودکتون هم یاد میگیره 

دوم اینکه یه موقعیت هایی براش ایجاد کنید که با مسئله ای روبرو بشه و بهش یاد بدید تا بدون ناراحتی و عصبانیت حلش کنه  و دراخر بهش مسئولیت بدین و  کوچکترین پیشرفتش رو تشویق کنید تا اعتماد به نفس پیدا کنه . 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
حتمن در محیط خونه طوری رفتار کردین که نمیتونسته راحت احساساتشو بیان کنه براتدن نه ؟ به نظر من باهاش ...

لطفا کمکم کنید من واقعا موندم چجور رفتار کنم 

از وقتی من اومدم بهتر شده اوایل ازدواج با همسرم میدیدم ک تو مدرسه از خودش دفاع نمیکرد یا خجالت میکشید بره مای کلاس رفتم با معلمش حرف زدم گ گفتم هی ازش سوال بپرس و بهش مسعولیت بده تا اعتماد ب نفس پیدا کنه الان یکم بهتره ولی بازم حس میکنم کامل نیست

حتمن در محیط خونه طوری رفتار کردین که نمیتونسته راحت احساساتشو بیان کنه براتدن نه ؟ به نظر من باهاش ...

لطفا کمکم کنید من واقعا موندم چجور رفتار کنم 

از وقتی من اومدم بهتر شده اوایل ازدواج با همسرم میدیدم ک تو مدرسه از خودش دفاع نمیکرد یا خجالت میکشید بره مای کلاس رفتم با معلمش حرف زدم گ گفتم هی ازش سوال بپرس و بهش مسعولیت بده تا اعتماد ب نفس پیدا کنه الان یکم بهتره ولی     بازم حس میکنم کامل نیست

کلاس چندمه پسرتون ؟ 

ن من با کوچکترین پیشرفتش تشویقش میکنم ولی اگه بخوام تنبیهش کنم گریه میکنه یا بغض میکنه و حس میکنه من دوسش ندارم 

پسر گلت اعتماد به نفسش پایینه و یاد نگرفته چطور مشکل رو حل کنه  اول اینکه خودتون وقتی مشکلی پی ...

پسر من تازگیا عصبانی میشه همه چیو پرت میکنه ؟ تقریبن 3 سالشه . چیکار کنم ؟ در ضمن دست روی من و باباش بلند میکنه . بااینکه بارها بخاطر اینکه من و باباشو زده ، باهاش برخورد کردیم . ولی بازم بارها این کارشو تکرار میکنه .

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷