2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه زیاده؟آخه گفتن ۶ تا قسمته سینمایی هست

میخواستم بنویسم قسمت اشتباهی نوشتم فصل.6 نیس 8 قسمت هس ولی هر کدوم دو ساعت و خورده ای..

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من نه فیلمش و نه کتابش رو دوست نداشتم ، سبک این حجم از تخیلی رو دوست نداشتم ، بنظرم بهتر از اون خیلی ...

گیم اف ترونز اصن داستانش فرق داره سبکش با هری پاتر فرق داره و باید بگم گیم اف ترونز محشره یکی از معروف ترین سریالای جهانه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

گیم اف ترونز اصن داستانش فرق داره سبکش با هری پاتر فرق داره و باید بگم گیم اف ترونز محشره یکی از معر ...

اره حداقل خیلی واقعی تر بود ، هری پاتر واقعا سنت رد بشه از یک مقطعی دیگه به دلت نمی شینه ، خیلی سبک تخیلی داره و پایان جالبی نداشت. گیم اف ترونز حداقل اینترنت صرف میکنی ولی یک چیز عالی میبینی .

اره حداقل خیلی واقعی تر بود ، هری پاتر واقعا سنت رد بشه از یک مقطعی دیگه به دلت نمی شینه ، خیلی سبک ...

اره دیگه منم بچه تر بودم هری پاتر دیدم ولی الان دوباره نمیبینم چون جذابیتی نداره برام خیلیا هم تخیلی کلا دوس دارن ممکنه براشون جذاب باشه

سلام عزیزم تاپیکم حذف کردمن خیلی اهل ساعت نیستم کاسیوبرند خوبی نیس؟؟ رومانسون چی

سلام گلم این سایتم دیگه شورشو درآورده همه چی پاک میشه

گلم کسی اپل واچ بندازه کاسیو سختشه بندازه سنگین ترم هست

ولی رومانسون بهتره منم خودم دارم میخوام ستشو برا دوس پسرمم بخرم

سلام گلم این سایتم دیگه شورشو درآورده همه چی پاک میشهگلم کسی اپل واچ بندازه کاسیو سختشه بندازه سنگین ...

خب کدوم لاکچری تره

اخه دلم نمیخواد چیزی بگیرم ک استفاده نکنه

دستبند چرم با پلاک طلا هم میتونم بگیرم

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون