2777
2789
عنوان

گربه

77 بازدید | 9 پست

داشتم برمیگشتم خونه که کنار ایستگاه اوتوبوس یه بچه گربه چندهفته‌ای زیر ماشین نزدیک بود له بشه که نجاتش دادم دیر میرسیدم له میشد

خیلی کثیف بود الانم اوردمش خونه چون توی اوتوبان بود و ماشین رد میشد و این بچه خیلی خنگ بود هی میرفت زیر ماشینا 

الان نگرانیم اینه که اگر مادر داشته و من اوردمش خونه چی؟

واقعا پشیمون و ناراحتم ازینکه مطمئن نشدم 

الان اومدم خونه تمیزش کردم،شیرم خورده 

نگهش دارم یا بزارمش بیرون؟

نگهش دارررررر😭❤️

بهش گفتم:میگن  وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

کارخوبی کردین نجاتش دادین .اگه شرایطشو دارید نگهش دارید

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووش😚😚

نگهش دار😍😍

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره

اگه به دادش نمیرسیدی ممکن بود بمیره پس کارت درست بوده

ولی راجب مادرش گربه ها بعد ی مدت بچه هاشونو ول میکنن میرن

ولی ی سر بزن اونجا بعد شاید مادرشو دیدی

اگه شرایطش داری نگه اش دار پیش خودت

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

اگه به دادش نمیرسیدی ممکن بود بمیره پس کارت درست بودهولی راجب مادرش گربه ها بعد ی مدت بچه هاشونو ول ...

خودم یه گربه یکساله و نیمه دارم میترسم باهم سازگار نباشن 

ولی الان خیلی کوچولوعه که بخام ولش کنم،بین دوراهی موندم 

خودم یه گربه یکساله و نیمه دارم میترسم باهم سازگار نباشن ولی الان خیلی کوچولوعه که بخام ولش کنم،بین ...

با هم کنار میان

ی مدت بذار پیش خودت بمونه اگه دیدی مشکلی نیست نگه اش دار

اگه دیدی هیچ جوره نمیشه واگذرش کن به ی خانواده مطمئن 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨