2821
2789
عنوان

ویزا ایتالیا

121 بازدید | 14 پست

من میخوام ازمون imat ایتالیا رو بدم اما امسالم پزشکی ایران رو میارم

میخواستم بدونم اینکه ازمون ایمت رو بدم مشکلی واسه پزشکی الانم نداره؟

و اینکه بخوام ویزا بگیرم اول باید معافیت خارج از کشور بگیرم بعد ویزا یا اول ویزا بعد معافیت؟ اگه اولی بود ویزام ریجکت شد چی باز معافیت داخل بهم میدن؟ دانشگاه راهم میده؟

معافیت نداشته باشی پاسپورت نداری 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیر این آزمون تداخلی با پزشکی شما نداره

ویزا ربطی به معافیت نداره میتونید اقدام کنید ولی اگر معاف نباشید براتون پاسپورت صادر نمیشه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
معافیت داخل کشور دارم تبدیلش کنم به خارج کشور فقط میخوام ببینم بعد از گرفت ویزا هست یا قبلش

مگه معافیت داخل و خارج داره

شما پاسپورت نیاز داری 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خیر این آزمون تداخلی با پزشکی شما ندارهویزا ربطی به معافیت نداره میتونید اقدام کنید ولی اگر معاف نبا ...

یعنی الان حتی ازمونم قبول نشدم نمیگن چرا شرکت کردی؟ هیچ مشکلی نداره؟ و اینکه من باید ازمونشو ترکیه بدم نوع سفر رو برای رفتن به ترکیه و ازمون دادنش چی بزنم

یعنی الان حتی ازمونم قبول نشدم نمیگن چرا شرکت کردی؟ هیچ مشکلی نداره؟ و اینکه من باید ازمونشو ترکیه ب ...

خیر نمیگن و مشکلی نداره

بله باید ترکیه بدید ولی تا اونجایی که من میدونم آن لاین هم برگزار میشه و شما نوع سفر رو تفریحی قید کنید

معافیت داخل و خارج داره و اینکه دانشجو باشید پاسپورت میدن حتی اجازه سفر خارجی هم داری فقط وثیقه میذا ...

ممنون من نمیدونستم

خیر نمیگن و مشکلی ندارهبله باید ترکیه بدید ولی تا اونجایی که من میدونم آن لاین هم برگزار میشه و شما ...

ممنونم واقعا الان واسه ترجمه مدارک چیزی میدونید ازتون سوال کنم؟

ثبت نام دانشگاه چی بعد از اومدن رتبه ها چقدر وقت دارم ۲ هفته اینا وقت هست بتونم مدارکم رو ترجمه کنم و کپی برابر اصل بگیرم

ممنونم واقعا الان واسه ترجمه مدارک چیزی میدونید ازتون سوال کنم؟ثبت نام دانشگاه چی بعد از اومدن رتبه ...

من برای استرالیا پذیرش گرفتم پنج سال پیش

تا جایی که بتونم کمکتون میکنم

خوب من نتایج اومد باید برم دانشگاه ثبت نام کنم و دانشگاه دیپلمم رو میگیره اینطور باید چیکار کنم؟

عیبی نداره هر وقت از تحصیل انصراف بدی تمامی مدارکت عودت داده‌میشه