ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
دختره و خانوادش اوایل خیلی اذیت میکردن میخواست گربه رو دم حجله بکشن خونه تازه ساخت بود داداشم رو باز تو خرج انداخت مدلش رو عوض کنه کابینتارو عوض کنه هر مراسم طلا نمیبردیم قهر میکرد دستشون خالیه جهاز ما خریدیم دعوا راه انداختن باید جهاز رو بزنید به اسم دختر الان پشیمون شده ولی داداشم نمیخواد دیگه
از اول نباید رو بدی داداشم من اوایل عاشق دختره بود هرچی میگفت یک کلمه چشم داداشم خونه تکمیل تحصیل کر ...
دورت بگردم قبول دارم اینا از عشقو دوست داشتن ادم ساده سو استفاد می کنن دخترم هرچی کم بوده خونه پدر داشتن از شوهر میخان مادر خدا عاقبت همه رو بخیر کنه فدات شم