2777
2789
عنوان

کار امروز شوهرم ک خیلی ناراحتم کرد

468 بازدید | 21 پست

دیشب شام حاضری داشتیم، بعد شوهرم کارش ازاده ناهار نمیاد خونه میزارم براش میبره، از محل کارش تا خونه ده دیقه راهه با ماشین، بعد صبح بهش گفتم ناهار درست کنم ظهر میای خونه گفت ن تخم مرغ بزار میبرم، بعد ظهریه زنگ زد ک مامانم میگه ناهار پختم بیا خونه بخور برو ب من گفت میای توام؟ ماطبقه پایین مادرشوهرم ایناایم، بعد من داشتم دخترمو میخابوندم گفتم نه بعد گفتم اگه نخابید باشه، بعد دخترم همون موقع خابید من بهش پیام دادم نمیام اونم تو راه بود، اومد خونه گفتم بچه خابه نمیام تو برو اونم گفت باشه رفت، من خیلی ناراحت شدم گفتم میتونست غذاشا بگیره بیاره خونه باهم بخوریم، البته بعدش یه بشقابم برا من اورد و رفت منم اعصابم خورد شد کلی پیام بش دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی شوهرت

الان از چی ناراحت شدی؟!! الکی حساس شدی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

خوبه بنده خدا گفته بیا

بنظرم شما حساسی

توروخدا بخاطر این قضیه ناراحتش نکن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به نظرم الکی حساس شدی مادرش دعوت کرده بوده رستوران بیرون بر که نبوده غذارو بگیره بیاد خونه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بنظرم نزدیک دوره pmsهستی...خیلی زود رنج شدی وگرنه اتفاقی نیفتاده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

شما الکی ناراحت شدی 

دیگه شوهر  به این خوبی گفته توام بیا

بعدا دوست داشته خونه مامانش غذا بخوره 

غذا بیاره بالا مامانش شاید ناراحت میشد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰