نفس_۱۲ مدیر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 4281 عنوان لیزر کردن | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست کیا شوهرشون رفته لیزر؟من شوهرم برا خط ریش رفتهبهش میگم باید برای بقیه جاها هم بری کسی بوده شوهرش لیزر رفته باشه 1404/07/09 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 من خودم رفتمخجالت نداره بهش میگم فقط زیر بغل و زیر مایور برو حالا دست و پاهاش زیاد مو نداره به فرض خودش از ابهت مردونگیشم کم نمیشهمیگه ن خجالت میکشم بیا ازدواج کنیم بعد ازدواج قول میدم برم🤣🤦🏻♀️ ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
دکتر_روانشناس_۳ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1051 موی زائد دوس دارین؟ پشمام همسر شما هم اگه هیکلش مثل میکل مورونه بود و رنگ پوستش با موهای زائد خیلی کم دوست داشتیدلطفا به سلیقه کسی توهین نکنید کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
نفس_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 4281 دقیقااااااااااا ریش دوس دارم ولی من بهش میگم تو بدنت مو ببینم چندشم میشه حالا خود دانی دقیقاپاهاش مو داره خیلی متنفرم
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 همسر شما هم اگه هیکلش مثل میکل مورونه بود و رنگ پوستش با موهای زائد خیلی کم دوست داشتیدلطفا به سلیقه ... من توهین کردم؟؟؟ من فقط سوال کردم شما مث اینکه توهین میدونین😐🤣 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 همسر شما هم اگه هیکلش مثل میکل مورونه بود و رنگ پوستش با موهای زائد خیلی کم دوست داشتیدلطفا به سلیقه ... من توهین کردم؟؟؟ من فقط سوال کردم شما مث اینکه توهین میدونین😐🤣 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 همسر شما هم اگه هیکلش مثل میکل مورونه بود و رنگ پوستش با موهای زائد خیلی کم دوست داشتیدلطفا به سلیقه ... من کجا توهین کردم؟ من فقط سوال پرسیدم شما شاید توهین میبینین🤷🏻♀️😂 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
نفس_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 4281 بدن ی مرد با پسر بلوغ نرسیده فرق باید داشته باشه. مو بده
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 مو بده موافقم ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
دکتر_روانشناس_۳ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1051 من توهین کردم؟؟؟ من فقط سوال کردم شما مث اینکه توهین میدونین😐🤣 ایراد نوشتن این هست که نمیشه احساسات و زبان بدن رو منتقل کرد از کامنتتون حس خوبی نگرفتم عزیزم شاید من بد متوجه شدم منظورتون رو کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
نفس_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 4281 ایراد نوشتن این هست که نمیشه احساسات و زبان بدن رو منتقل کرد از کامنتتون حس خوبی نگرفتم عزیزم شاید م ... بعضی خانمها مو را دوست دارمسلیقه ای هس
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 مو پا میچسبده به بدن آدم خیلی چندش اوره اره حالا یه عده از مردا زیر بغل و ... هم شیو نمیکنن ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
نفس_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 4281 اره حالا یه عده از مردا زیر بغل و ... هم شیو نمیکنن چندش اوره
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4939 چندش اوره 🤮👍 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉