2777
2789

بچه ها من سی سالمه خداروشکر بهتر موندم و هر جا میرم همه فکر می‌کنند 23 تا24 سال دارم مثلا بخاطر شغلم که فرهنگی هستم سر هر کلاسی میرم همه اول با دانش آموزان دوازدهم منو اشتباه میکیرن بعد که میگم دبیرم باورشون نمیشه و میگن سال اول خدمتین میگم نه بعد گیر میدن که چند سالتونه 

دیروز تمام دانش آموزان یازدهمم میگفتن خانم خیلی خیلی خوشگلی خیلی سنتون کم میخوره تو رو خدا بگید چند سالتونه منم گفتم دارم یه سنی وارد مسائل شخصی من نشین باز تو دفتر دبیران همکاران پرسیدن سال اول خدمتی گفتم نه باز بحث چند سالتونه واقعا دلم نمیخاد بگم چند سالمه و حتی همکارانم میگفتن به مجردها میخوری چون ابروهام پر و مشکی زاغ هست اصلاح میکنم ولی زیاد صورتم دستکاری نمیکنم چی بگم تو جوابشون 

از اینکه انرژی خوبی از اطرافیانم میگیرم خوشحالم ولی وقتی گیر میدن سنم بپرسند واقعا ناراحت میشم چه همکار چه دانش آموز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حالا سنتو بگو چی میشه مگه. منم ۳۲ سالمه. با دانش آموزای دبیرستانیم اشتباه میگیرن. ولی هروقت پرسیدن رک گفتم ۳۲ ام. خدا رو شکر خوب موندم. چرا خودمو کم سن و سال جا بزنم مگه جایزه داره؟!

خب سنتو بگو سن که چیز بدی نیست که آدم نخواد بگه شخصی نیست بنظرم

نمیدونم چرا دلم نمیخاد از اینکه دانش آموزان همش ازم تعریف می‌کنند و میگن خیلی خوشگلین و کم سن خوشم میاد 🙈🙈ولی دوست ندارم سنمو  بگم چون دیروز همه میگفتن 81 هستین حتی همکارانم میگفتن بهت زیر 80 نمیخوره گیر دادن منم اعصابم خرد شد ریزه می‌ره نیستم فیسم دخترونه هستش چون چشم و ابرو بزرگ و مشکی لابد برا اون نمیدونم 

چی تدریس میکنین؟

خخخمرسی عزیزم  اره با بچه ها دوستم از اینکه بچه هم دوستم دارن خیلی خوشحالم سر هر کلاسی میرم همه ذوق میزنم و قربونت صدقه میرم لوس شدم دیگه خخخ معلم شیمی 

بگو چندمیخورم وقتی گفتن یه لبخندبزن خودتو بزن به بیخیالی که انگار همچین سوالی نپرسیدن

اره همین کار کردم چند تا کلاس دقیقا همینطوری گفتم گفتن 22تا24 منم لبخند زدم گفتم همین رده باز گیر دادن بگین دیگه ما شرط بستیم حالا همکارم خودش دهه هشتادی می‌گفت نگو دهه هشتادی نیستی چون باوجودیکه ریزه هم بود دقیقا فیسش مثل من یا بعضی همکاران که فکر میکردم نشون خیلی بالا باشه برگه شروع کار دیدم همسن منن