2777
2789
عنوان

درد و دل 🥲

66 بازدید | 4 پست

سلام ، من امسال دانشجو میشم نتایج نیومده اما میدونم دولتی قبول میشم تو شهر دیگه‌ای ، امروز رفتم خرید برای دانشگاه و خوابگاه . اوضاع قیمتا افتضاحه چطوری ادما دارن تو این وضع زندگی میکنن ؟ ما خودمون ازون دسته هستیم که شرایط مالیمون خوب نیست اما نمیشه درس نخوند ازیه طرف هم دلم برای بابام میسوزه تو این اوضاع باید جور منم بکشه . بچه‌اول خانوادم و کلی سختیای زندگی خانوادمو میفهمم . خیلی مادرم میگه غصه نخور اما نمیشه کلی شب‌ها گریه کردم بابت این وضع گرونی و کارایی که نمیشه ادم انجام بده و تو حسرت بمونه . ولخرجی نمیکنم اما بازم ادم تو این شرایط کم میاره . هیچ جا دردمو به زبون نیاوردم حتی خانوادمم نمیفهمن شبا خوابم نمیبره از غصه و چقدر گریه میکنم برای اینده‌ای نامعلوم و اوضاع الان . . گناهمون چی بود که الان اوضاعمون اینه ، چیشد شدیم ایرانی چرا هیچکس کاری نمیکنه چرا هیچکس به فکر مردم نیست چرا دستای خالی ادمای زحمتکشو نمیگیرن ؟ یه پدر یه فرد شاغل چقدر مگه میتونه بدوعه از خودش بزنه برای بقیه ، ، مگه دل ندارن مردم زندگی اروم داشته باشن‌؟ چرا باید شب با کلی استرس بخوابیم فردا اوضاع زندگیمون چطور میشه ؟ کاش جنگ بشه زیر انفجار موشکی چیزی بمیرم راحت شم بخدا سخته زندگی تو ایران ،، خیلی سخته :)))

درک میکنم عمیقا، ولی دانشجو شدی خودت کار کن

چطوری کار کنم ؟ اونم وقتی خوابگاهی باشم ؟🥲بخدا دارم دق میکنم نمیخوام ایندمو نابود کنم اما خانوادم چی ؟ هیچ وقت باعث و بانیای اوضاع الان مملکتو حلال نمیکنم درد نکشیدن بفهمن سختی چیه داریم جون میدیم زیر بار فشار اقتصادی :))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید