2777
2789
عنوان

چقدر آماده ایم ❓️

13680 بازدید | 1398 پست

﷽❤️

فرض کن مشغول کارهای روزانه هستی
ناگهان یک خبر غافلگیرانه بشنوی
تو کوچه و خیابان
تمام رسانه ها
از غرب و شرق  همه و همه
یک خبر واحد بشنوی📢

به تمام زبان های دنیا

ظُهــور شروع شد 🌍🌈😍

تمام جهانیان در بُهت و حیرت
چه شد؟
این مُنجی کدوم دینه؟🕊️

🌷⃟ 🦋 ایشون  کنار کعبه بین رُکن و مقام
میفرمایند :🕋

« ألا یا أهـل العالـم أنـا الصـمـصـام الـمـنـقـم » 

و ایشان پایان بساط ظلم را اعلام میکنند💥

و اما

ما چقدر آماده ایم ؟

❓اگر سوالی در مورد امام زمان دارین بپرسید ❓

🦋اگر حرفی دارین تو یه جمله به امام زمان بنویسین و ارسال کنید ❣️🤗🦋

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

نمیدونم وظایفم چیه تو دوران انتظار😕😕😕😕

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاالله ب زودی🤲💚

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چه طوری یکی از زمینه سازان ظهور حضرت بشم؟

با خوندن قران کلی انرژی مثبت سرازیر میشه به زندگیت

توجه خدا🌹

برکت🌟

آرامش❤️

حال خوب🕊️

فراوانی رزق مادی💎

و معنوی✨

گشایش🌱

حالا فکر کن از نیروی بزرگ برای اومدن امام زمانت استفاده کنی ، این طوری یک تیر به هزاران نشان زدی🎯

و توجه امامت جلب میکنی ، علاوه بر این که کلی ثواب واسه خودمون میخریم ، دعای مستجاب امام‌ زمان هم میفته دنبال زندگمون ، و میشی یکی از زمینه سازان ظهور ...💓🥇

لینک گروه قرآن داخل ایتا رو تو امضامون گزاشتیم.

👇👇👇

در هفته شنبه ها ختم قرآن داریم 

مهلت یک هفته .

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

📌 حضور

☘️ تو اینجایی،

کنار دلتنگی‌هایم،

کنار حرف‌هایم که فقط برای توست،

کنار خیالی ‌که هر‌شب در گوشه اندیشه‌ام جای گرفته است…

چگونه بگویم تو را ندارم، وقتی همه وجودم پُر از بودن توست.

و بی‌انصافی است اگر بگویم ندارمت، وقتی نگاهت همیشه نگران لحظه‌های بی‌قرار من است.

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

اگه‌‌موقِع‌ایست‌ِبـٰازرَسی‌هـٰای‌ِ

ۅرۅدی‌هرشَھر‌،

اَزت‌بِخوان‌گوشیتَم‌بِدی‌

بـٰازرسی‌ڪنَن!

چَنـددَرصَداِحتِماݪ‌داره‌ڪه‌بـِدۍ.؟!

فِڪر‌ڪن‌خداهَمه‌جارۅمیبینه‌

حَتےگۅشیتو‌🌱..!

تۅش‌چیزی‌داری‌‌؟!

ڪه‌خیاݪت‌بابت‌دادنش‌بِہ،

اِمام‌‌زمانتم‌راحت‌بـاشہ..؟!

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

پرهیز از گناه بزرگترین کاریه که میتونه ظهور روجلو بندازه حتی شده به اندازه ترک کردن یک گناه کوچیک میتونیم به نزدیک شدن ظهورکمک کنیم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

السلام علیک یا صاحب الزمان عج🩷

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
پرهیز از گناه بزرگترین کاریه که میتونه ظهور روجلو بندازه حتی شده به اندازه ترک کردن یک گناه کوچیک می ...

خب دیگه چی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

سلام عزیزم 

انجام واجبات و ترک گناه 

این تاپیک هم یه سری ایده داره 

ان شاء الله بتونه کمکت کنه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

باشد که بشارت ظهورت همگانی شود ...

و در گوش جهانیان بپیچد ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12148799&slug=بیایین-کارهایی-که-برا-امام-زمان-انجام-میدین-یا-اگر-ایده-ای-دارین-برام-بگینحتی-اگ&postId=395081523

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰