2777
2789

بنظر من عشق فقط یکبار اتفاق میفته بقیش وابستگی و دوست داشتن هست 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پروف قبلیت بهتر بود😁

اینقد عوض میکنم ک نمیدونم قبلی کدوم بود🤧

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

خیلی سخت، تا مدتها اصلا نمیتونه به یکی دیگه فکر کنه چون اینجور مردا همیشه تو قلب و ذهنشون به یه زن فکر میکنن، مگر اینکه رو خودش کار کنه 

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

والا مردا  عشق حالشون نیست زود میرن زن میگیرن اگه سال های قبل یعنی قدیم بگیم بازم عشق و احساس در مرد وجود داشت ولی الان همش ج.ن.س.ی

دیگه واضح گفتم چون دارم میبینم 

عشق براشون کشکه شاید دو سه ماه حالشون گرفته باشه ولی بعد فراموش می‌کنه انقدر بدبختی داره عشقو کجا بزاره مگه مثل ما دخترا ساده ان که زود احساسی میشیم و گریه و زاری میکنیم 

😂منم اکثرا اسما یادم نمیمونه 😅بیشتر کاربرارو از عکس پروفایل یا امضاشون میشناسمعکس خودته گذاشتی؟

ن🤧🤣

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بنظر من که خاک سرده و این موهبت خداست

بله میتونه 

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔